8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialSimona Halep a învins-o pe Victoria Azarenka și va juca în sferturile...

Simona Halep a învins-o pe Victoria Azarenka și va juca în sferturile turneului de la Wimbledon

UPDATE 17,55: Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o, luni, pe Victoria Azarenka.

Halep a învins-o cu scorul de  7-6(3), 6-2, pe bielorusa Azarenka, locul 683 în clasamentul mondial, după o oră şi 30 de minute de joc.

În sferturile de finală ale turneului de la All England Club, Simona o va întâlni pe tenismena britanică Johanna Konta, ocupanta locului 7 în ierarhia mondială. Dacă ajunge în semifinale, Halep poate deveni lider mondial, profitând de eliminarea germanei Angelique Kerber.


Jucătoarea română de tenis Simona Halep o întâlnește, luni, în jurul orei 15.30, pe Victoria Azarenka, în optimile turneului de la Wimbledon, potrivit Mediafax.

Înaintea confruntării dintre Halep şi sportiva din Belarus se va disputa meciul dintre Angelique Kerber şi Garbine Muguruza, partidăcare începe la 13.30.

Perechea Monica Niculescu/Hao-Ching Chan (România/Taiwan) va evolua tot luni împotriva cuplului Beatriz Haddad Maia/Ana Konjuh (Brazilia/Croaţia) în optimile competiţiei de dublu.

Florin Mergea şi Aisam-Ul-Haq Qureshi din Pakistan vor evolua contra  perechii Lukasz Kubot/Marcelo Melo (Polonia/Brazilia) în competiţia de dublu masculin.

Cele mai citite

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...
Ultima oră
Pe aceeași temă