Simona Halep este nominalizată pentru cea mai frumoasă lovitură de tenis a lunii august

de Mihai Diac , 11 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 23:36, 11 septembrie 2017
Simona Halep

Românca Simona Halep este una dintre cele șase nominalizări în ancheta pentru cea mai frumoasă lovitură de tenis a lunii august 2017 în circuitul profesionist feminin, potrivit site-ului WTA, informează Agerpres.

Halep candidează cu un lob de senzație reușit la meciul cu americanca Taylor Townsend, la scorul de 6-4, 4-1, 15-40, în turul al doilea la Cincinnati.

Celelalte nominalizări sunt rusoaica Daria Kasatkina (Toronto), poloneza Agnieszka Radwanska (New Haven), americanca Madison Keys (Cincinnati), ucraineanca Elina Svitolina (Toronto) și cehoaica Lucie Safarova (Toronto).

Câștigătoarea va fi anunțată vineri, iar propunerile pot fi votate pe site-ul WTA până joi.

Comentarii

 • FELICIA MANDREA, Harvard Univ.

  14 septembrie 2017 0:49

  *******ANDREI CRISTOFOR DIN ECHIPA ROJERTECAU A CASTIGAT TROFEUL DE WINNING TEAM DECERNAT LA U.S.OPEN!*************Stimate Domnule Mihai Diac****** ---- Intr-o ceremonie publica desfasurata la sfarsitul conferintei de presa sustinuta de noii campioni la dublu, Jean-Julien Rojer si Horia Tecau, de la 2017 U.S. OPEN TENNIS CHAMPIONSHIPS, USTA a decis sa decerneze, in premiera anul acesta 2017, trofeul WINNING TEAM catre o echipa ce apartine castigatorilor Turneului U.S. OPEN 2017. Deci dintre echipele castigatorilor trofeelor de la simplu si dublu femei, barbate si dublu mixt, USTA l-a desemnat castigator pe Andrei Cristofor, care apartine cuplului de campioni la dublu, Rojer si Tecau. Numele lui Andrei Cristofor va fi primul nume ce va fi engravat pe acest NOU TROFEU ce reprezinta o noua traditie a USTA de a recunoaste si meritele, eforturile echipelor castigatorilor de la U.S. OPEN.urmariti pe la sfarsitul conferintei de presa a lui Rojer si Tecau de vinery, Sept. 8, 2017 de la U.S. OPEN, din NYC 2017 US Open Doubles Champions Jean-Julien Rojer and Horia Tecau Press Conference httpswww.youtube.comwatch?v=AtYtClp-GqI Speram ca si acest baiat sa primeasca recunoastere in presa din Romania pentru acest premiu pe care il binemerita ajutandu-I pe Rojer si Tecau sa castige 2017 U.S. OPEN la dublu.SincerelyProf. Felicia Mandrea, Harvard Universityfmandreapost.harvard.edu

  raspunde comentariului
 • FELICIA MANDREA, Harvard Univ.

  14 septembrie 2017 0:42

  Stimate Domnule Mihai DiacIntr-o ceremonie publica desfasurata la sfarsitul conferintei de presa sustinuta de noii campioni la dublu, Jean-Julien Rojer si Horia Tecau, de la 2017 U.S. OPEN TENNIS CHAMPIONSHIPS, USTA a decis sa decerneze, in premiera anul acesta 2017, trofeul WINNING TEAM catre o echipa ce apartine castigatorilor Turneului U.S. OPEN 2017. Deci dintre echipele castigatorilor trofeelor de la simplu si dublu femei, barbate si dublu mixt, USTA l-a desemnat castigator pe Andrei Cristofor, care apartine cuplului de campioni la dublu, Rojer si Tecau. Numele lui Andrei Cristofor va fi primul nume ce va fi engravat pe acest NOU TROFEU ce reprezinta o noua traditie a USTA de a recunoaste si meritele, eforturile echipelor castigatorilor de la U.S. OPEN. urmariti pe la sfarsitul conferintei de presa a lui Rojer si Tecau de vinery, Sept. 8, 2017 de la U.S. OPEN, din NYC 2017 US Open Doubles Champions Jean-Julien Rojer and Horia Tecau Press Conference httpswww.youtube.comwatch?v=AtYtClp-GqI Speram ca si acest baiat sa primeasca recunoastere in presa din Romania pentru acest premiu pe care il binemerita ajutandu-I pe Rojer si Tecau sa castige 2017 U.S. OPEN la dublu.SincerelyProf. Felicia Mandrea, Harvard Universityfmandreapost.harvard.edu

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design