7.2 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialSimona Halep despre afirmaţiile lui Ilie Năstase cu privire la Serena Williams:...

Simona Halep despre afirmaţiile lui Ilie Năstase cu privire la Serena Williams: Sunt un pic nepotrivite, dar a glumit

Simona Halep este de părerere că afirmaţile lui Ilie Năstase despre Serena Williams sunt un pic nepotrivite, însă este convinsă că a fost o glumă, arată News.ro.

"Am auzit ceva, nu prea ştiu exact ceea ce s-a întâmplat. Însă cu toţii îl ştim pe domnul Năstase, el glumeşte mereu şi cu noi la fel, cred că nu trebuie să ne supărăm pe el, aşa e felul lui şi aşa trăieşte el. Probabil că a fost un pic nepotrivit ceea ce a spus, însă din punctul meu de vedere a fost sută la sută glumă. Nu mi s-a părut jignitor, dar oamenii de acolo decid şi o să facă ceea ce trebuie să facă", a declarat Halep, întrebată de presa română pe acest subiect.

Ea a răspuns în limba română, apoi a fost rugată de jurnaliştii britanici să repete în limba engleză. Ea le-a spus că Năstase a fost un pic lipsit de respect cu acea remarcă, dar speră că ITF va înţelege că a fost o glumă şi nu va lua nicio măsură împotriva lui.

Întrebată de un jurnalist britanic dacă ea consideră că Năstase ar trebui să-i ceara iertare Serenei Williams după afirmaţiile făcute, Halep a răspuns: "Da, poate că da, dar sunt sigur că nu a vrut să spună ceva rău. El îi respectă pe toţi jucătorii. Da, poate că trebuie să-i spună ceva".

Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) a deschis o anchetă după un comentariu al căpitanului nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase, despre copilul nenăscut al Serenei Williams, informează BBC.

Cele mai citite

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...

Sectorul 4 se transformă într-o oază urbană: Campanie de înverzire prin plantarea a peste 1500 de copaci

Într-o mișcare impresionantă de regenerare urbană, Sectorul 4 din București a dat startul unei ample campanii de înverzire, plantând peste 1500 de copaci. Această...
Ultima oră
Pe aceeași temă