16.5 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO Simona Halep a învins-o pe Maria Șarapova, în optimi la Beijing....

VIDEO Simona Halep a învins-o pe Maria Șarapova, în optimi la Beijing. Reacţia rusoaicei

UPDATE 15.50: "Cred că am jucat cel mai bun tenis al meu împotriva ei", a declarat jucătoarea română de tenis Simona Halep, după ce a reușit miercuri prima victorie din cariera sa împotriva rusoaicei Maria Șarapova.

"A fost un meci mare, cred că am jucat cel mai bun tenis al meu împotriva ei. Am servit destul de bine și am putut vedea azi pe teren munca pe care am depus-o după US Open. Sunt cu adevărat fericită că am putut realiza asta. E prima mea victorie împotriva ei și vreau pur și simplu să mă bucur de acest moment", a afirmat Halep, numărul 2 mondial, citată de site-ul WTA.

UPDATE 15.40: Maria Şarapova a lăudat jocul Simonei Halep, după ce sportiva care a mers la Beijing alături de Andrei Pavel a reuşit, în premieră, să o învingă, scor 6-2, 6-2, într-un meci direct, miercuri, în optimile turneului Premier Mandatory de la Beijing.

"Cred că a făcut un meci incredibil, cred că a reuşit cel mai bun joc din toate partidele pe care le-am avut până acum. Eu nu am fost la fel de precisă, ea a fost. Nu vedeam mingile aşa cum ar fi trebuit. Şi nu am fost la fel de iute precum am fost înainte împotriva ei. A lovit atât de constant mingea, nu a greşit neforţat deloc, a anticipat fantastic, iar procentajul ei la serviciu a fost sus de tot. A făcut tot ce trebuia să facă!", a declarat Şarapova la conferinţa de presă.


Tenismena Simona Halep a învins-o, miercuri, pe marea sa rivală, Maria Șarapova în optimile turneulu China Open. A fost prima victorie a Simonei Halep (26 de ani) în faţa rusoaicei. Maria Şarapova (30 de ani) câştigase primele şapte meciuri directe.

Partida a durat o oră şi 14 minute. De-a lungul întâlnirii, Halep a servit doi aşi, nu a comis duble greşeli şi a avut procentaje de reuşită la serviciu de 77 la sută cu prima minge şi 64 la sută cu cea de-a doua. Românca a avut nouă posibilităţi de break, dintre care a concretizat cinci şi şi-a cedat serviciul o singură dată.

Următoarea adversară a Simonei Halep va fi câştigătoarea meciului Daria Kasatkina (Rusia, 34 WTA) – Agnieszka Radwanska (Polonia, 11 WTA). Calificarea în sferturile de finală ale probei de simplu este premiată la Beijing cu 149.138 de dolari şi 215 puncte WTA.

Monica Niculescu (65 WTA) a părăsit China Open, în turul doi, învinsă de Shuai Peng (25 WTA), 6-3, 6-2, într-unul dintre cele patru meciuri din şaisprezecimile tabloului feminin rămase de disputat pentru miercuri.

Turneul de tenis de la Beijing se desfăşoară pe hard şi este dotat cu premii totale de 6.381.679 de dolari.

 

Cele mai citite

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...

Ucraina s-a retras brusc din acordul cu Rusia, mediat de Turcia, privind cerealele

Rusia şi Ucraina au negociat două luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea înţelegerii care a permis până în iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene...
Ultima oră
Pe aceeași temă