13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialSimona Halep a fost învinsă în turul al doilea la Wuhan

Simona Halep a fost învinsă în turul al doilea la Wuhan

Tenismena Simona Halep a fost învinsă de rusoaica Daria Kasatkina cu 6-2, 6-1, marți, în runda a doua a turneului WTA de la Wuhan (China), dotat cu premii totale de 2.365.250 dolari, potrivit Agerpres.

Românca a început foarte bine meciul și a făcut break la debut, dar apoi a pierdut următoarele patru ghemuri. Nici intervenția antrenorului Andrei Pavel nu a reușit să schimbe ceva în jocul Simonei, care a pierdut primul set cu 2-6.

Kasatkina a început cu dreptul actul secund, Halep a egalat, dar apoi rusoaica nu a mai putut fi oprită, câștigând setul cu 6-1. Halep a avut probleme la serviciu în acest meci, procentajul fiind de 53% la primul serviciu și doar 11% la al doilea (2/18).

Kasatkina (20 ani, 31 WTA) a obținut prima sa victorie în fața Simonei, numărul doi mondial, după ce aceasta a învins-o anul trecut în turul al doilea la Miami, cu 6-3, 7-5, și anul acesta în turul al treilea la Roland Garros, cu 6-0, 7-5.

Halep, semifinalistă anul trecut la Wuhan, va primi pentru participare 14.265 dolari și 60 de puncte WTA. Pentru Simona a fost primul meci după ce a pierdut în runda inaugurală a turneului US Open, în fața altei rusoaice, Maria Șarapova.

Tot marți, Sorana Cîrstea a fost întrecută cu 6-3, 6-3 de chinezoaica Qiang Wang.

Cele mai citite

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...

Orașul Harkov ar fi fost atacat de Rusia cu un nou tip de bombă cu sistem de ghidare

Este posibil ca Rusia să fi utilizat un nou tip de bombă cu sistem de ghidare în atacurile aeriene asupra oraşului Harkov, din nord-estul...

Burse de reziliență pentru elevi. Condițiile în care se acordă

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică Metodologia de acordare a burselor pentru anul școlar 2024 – 2025. Principalele noutăți sunt: Bursele de merit și...
Ultima oră
Pe aceeași temă