Simona Halep, supărată pe fani, după ce un suporter a strigat „Rupe-o, tată, rupe-o!", în timpul unui meci: S-au depășit limitele

Jucătoarea română Simona Halep le-a cerut fanilor români prezenţi la Toronto să se comporte cu mai mult fair-play faţă de adversarii săi. Reacția sportivei vine după ce un suporter a strigat din arenă „Rupe-o, tată, rupe-o!”, în timpul meciului cu Barbora Strycova.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 11.08.2017 - 21:56

Jucătoarea română Simona Halep le-a cerut fanilor români prezenţi la Toronto să se comporte cu mai mult fair-play faţă de adversarii săi. Reacția sportivei vine după ce un suporter a strigat din arenă „Rupe-o, tată, rupe-o!”, în timpul meciului cu Barbora Strycova, informează Mediafax.

„Le mulţumesc pentru susţinere, dar cred că ar trebui să se comporte cu un pic mai mult fair-play pentru adversar, pentru că astăzi, în opinia mea, s-au depaşit un pic limitele", a declarat jucătoarea română, potrivit paginii de Twitter Simona Halep Band.  

Halep s-a impus, scor de 6-1, 6-0, în faţa jucătoarei cehe Barbora Strycova, iar în sferturile de finală ale turneului din Canada o va întâlni pe franţuzoaica Caroline Garcia (21 WTA).

Evenimentele de la Toronto vin la câţeva luni distanţă de la episodul Fed Cup, în care a fost implicat căpitanul nejucător al echipei României. Atunci, după ce un suporter a jignit-o pe Johanna Konta şi aceasta a început să plângă, mergând la vestiare, Ilie Năstase s-a certat cu arbitrul de scaun şi cu o jurnalistă britanică, fiind suspendat de către ITF.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...