19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO Simona Halep, numărul 1 în tenisul mondial, s-a întors în...

VIDEO Simona Halep, numărul 1 în tenisul mondial, s-a întors în România. Cine este modelul ei în sport

Simona Halep, devenită numărul 1 în clasamentul WTA al tenisului feminin mondial, s-a întors, luni, la București.

Simona a ajuns pe aeroportul Henri Coandă, direct de la Beijing (China), cu un avion al companiei Aeroflot. 

Luni, Simona Halep a fost declarată oficial numărul 1 WTA, după prestația din turneul de la Beijing, unde a ajuns până în finală. Meciul din semifinală, câștigat de Halep sâmbătă, i-a adus punctele necesare pentru a urca pe primul loc mondial.

"N-a fost deloc ușor. Presiune a fost mereu și am resimțit-o foarte tare. Turneul US Open m-a ajutat. În China nu am jucat permanent bine, iar de acum înainte va fi din ce în ce mai greu", a spus Simona.

Dintre mesajele de fecitare primite, Simona Halep a precizat că a fost cel mai impresionată de cel transmis de Serena Williams.

Pe de altă parte, Simona Halep a declarat pe aeroportul Otopeni că "modelul meu, în viață și în sport, a fost permanent Gheorghe Hagi".

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...
Ultima oră
Pe aceeași temă