10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialSimona Halep, despre decizia de a nu participa la BRD Bucharest Open:...

Simona Halep, despre decizia de a nu participa la BRD Bucharest Open: Îmi pare rău că nu am putut să joc, însă era greu. Aveam nevoie de o pauză

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat, joi, că i-a fost greu să decidă să nu participe la BRD Bucharest Open, dar că avea nevoie de o pauză, mai ales după accidentarea la gleznă, informează Agerpres.

„Îmi pare rău că nu am putut să joc, însă era greu. Era și pe zgură, ceea ce însemna o uzură prea mare pentru piciorul meu accidentat la Roma. Eram destul de obosită după perioada asta în care am câștigat mult și am jucat destule meciuri. A fost greu să decid că nu joc aici pentru că tot timpul mi-a plăcut să joc acasă. Însă cred că era nevoie de o pauză, mai ales pentru gleznă. Acum sunt bine fizic, m-am odihnit, am început deja antrenamentele, sper să fiu și mai bine atunci când voi pleca", a spus Halep.

Halep a precizat că își dorește să ajungă pe locul 1 WTA prin victorii la turneele importante pentru a demonstra că merită să urce pe cea mai înaltă poziție.

„Eu niciodată nu am jucat pentru puncte doar ca să ajung mai sus în clasament. Bineînțeles că va fi un lucru extraordinar dacă voi fi pe locul 1, însă trebuie să câștig puncte la turneele mari și să mă impun la meciuri importante ca să merit să fiu acolo. Mai e puțin până la locul 1, dar mult totodată. Primul turneu îl voi juca la Washington (31 iulie-6 august). Darren (n.r. — antrenorul Darren Cahill) m-a întrebat dacă vreau să joc la Washington și am zis da, pentru că sunt deja dornică să joc meciuri", a mai spus Simona Halep.

Numărul 2 mondial a afirmat că își dorește să câștige o româncă turneul de la Arenele BNR. „A fost cald în tribună, dar plăcut pentru că simțeam nevoia să văd un pic de tenis și am venit să o văd pe Irina (n.r. — Irina Begu). Sunt multe jucătoare bune care pot câștiga aici, Irina Begu, Carla Navarro, Sevastova… dar ar fi frumos să câștige o româncă", a adăugat Halep, care a câștigat BRD Bucharest Open în 2014 și 2016.


Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă