20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialRomâncele fac impresie la turneul ITF din Antalya

Româncele fac impresie la turneul ITF din Antalya

Jucătoarele de tenis Elena Gabriela Ruse (cap de serie numărul 4) și Mihaela Buzărnescu (cap de serie numărul 5) s-au calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului ITF din Antalya (Turcia), informează site-ul itftennis.com.

Elena Gabriela Ruse a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-0, 6-3, după o oră şi 12 minute, pe Iulia Kulikova (Rusia), jucătoare venită din calificări.

În sferturile de finală, Elena Gabriela Ruse o va întâlni pe Marlies Szupper (Austria), a opta favorită a competiţiei, care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-4, de Ani Vangelova (Bulgaria), beneficiară a unui wild-card.

Buzărnescu a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-1, 6-1, după 59 de minute, pe Dina Hegab (Egipt), jucătoare venită din calificări, şi o va întâlni, în sferturile de finală, pe Dalila Jakupovici (Slovenia), a patra favorită a competiţiei, care a trecut, cu scorul de 7-5, 6-2, de Sandra Samir (Egipt).

Speranțe și la dublu

În proba de dublu din Antalya, perechea Andreia Beberechi/Mariana Drazici (România/Croaţia), cap de serie numărul 3, a învins, în sferturile de finală, cu scorul de 1-6, 7-6 (1), 10-8, după o oră şi 24 de minute, cuplul Leonie Kung/Sara Marcionni (Elveţia/Italia).

În semifinale, Beberechi şi Drazici vor întâlni perechea Elena Gabriela Ruse/Julie Noe (România/Danemarca), cap de serie numărul 2, care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-1, de cuplul Simona Ionescu/Louise Lampla (România/Franţa).

n proba de dublu de la Cairo, perechea Irina Maria Bara/Mihaela Buzărnescu, cap de serie numărul unu, a învins, în sferturile de finală, cu scorul de 6-4, 6-1, după o oră şi patru minute, cuplul Fanny Ostlund/Julie Tringa (Suedia/Franţa) şi va întâlni, în semifinale, perechea Valentina Ivahnenko/Dalila Jakupovici (Rusia/Slovenia), cap de serie numărul 3, care a trecut, cu scorul de 6-2, 7-6 (3), de cuplul Berfu Cengiz/Sandra Samir (Turcia/Egipt).

Tot în sferturile de finală ale probei de dublu, perechea Ana Bianca Mihăilă/Ola Abou Zekry (România/Egipt) a fost învinsă, cu scorul de 6-4, 7-5, după o oră şi 25 de minute, de cuplul Martina Caregaro/Reka-Luca Jani (Italia/Ungaria), cap de serie numărul 4.

Cele mai citite

Găgăuzia vrea ca Republica Moldova să fie în uniunea economică a Rusiei, nu în UE

Guvernatoarea Găgăuziei - regiune autonomă a Republicii Moldova - a declarat că Republica Moldova ar trebui să facă parte din Uniunea Economică Eurasiatică, alături...

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă