20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Rio 2016: Alin Alexuc Ciurariu a fost învins în sferturile de...

UPDATE. Rio 2016: Alin Alexuc Ciurariu a fost învins în sferturile de finală ale categoriei 98 kg la lupte

UPDATE. Luptătorul român Alin Alexuc-Ciurariu a fost învins de armeanul Artur Aleksanian, marți, în sferturile de finală ale categoriei 98 kg la greco-romane, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, informează Agerpres.

Aleksanian (24 ani), care este dublu campion mondial (2014, 2015), triplu campion european (2012, 2013, 2014) și medaliat cu bronz la JO 2012, s-a impus lejer în fața românului, meciul încheindu-se cu scorul de 8-0 pentru armean.

Alexuc trecuse în optimi de egipteanul egipteanului Hamdy Moustafa Elsaid Abdelwahab (3-2 puncte tehnice, 3-1 puncte de clasificare).

Alexuc are șansa de a intra în recalificări, dacă Aleksanian, principalul favorit la titlul olimpic, se va califica în finala categoriei.

——————

Sportivul Alin Alexuc Ciurariu s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale categoriei 98de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Alexuc Ciurariu l-a învins, în optimile de finală, cu scorul de 3-2, pe egipteanul Hamdy Moustafa Elsaid Abdelwahad.

În sferturile de finală, Alin Alexuc Ciurariu îl va întâlni pe armeanul Artur Aleksanian, care a trecut, cu scorul de 5-2, de italianul Daigoro Timoncini.

Foto: Printscreen TVR1

Cele mai citite

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...
Ultima oră
Pe aceeași temă