Curs valutar: €4.6321 $3.9175 £5.2408

Reacția Simonei Halep, după înfrângerea la Stuttgart: Ritmul a fost dificil. Nu am putut să domin

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat, la Stuttgart, că adversara sa, Laura Siegemund, a jucat foarte bine, astfel că nu a putut să domine partida

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 30.04.2017 - 21:00

 

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat, la Stuttgart, că adversara sa, Laura Siegemund, a jucat foarte bine, astfel că nu a putut să domine partida, potrivit site-ului wtatennis.com.

„Ritmul a fost dificil. Ştiam dinaintea meciului că va fi astfel. Nu am putut să domin. Am revenit, am rămas puternică până la final, dar adversara mea a jucat foarte bine", a declarat Siomna Halep, după ce a fost învinsă, sâmbătă, scor de 6-4, 7-5, de Laura Siegemund, în semifinalele turneului de la Stuttgart.

La rândul său, Siegemund a afirmat că susținerea spectatorilor a contribuit la succesul său: „Cred că este o combinaţie între susţinerea spectatorilor şi suprafaţă. Este o combinaţie care mă face să joc cel mai bun tenis al meu. Această suprafaţă mi se potriveşte. Permite varietate, dar şi poţi să pui presiune pe adversare", a spus ea.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...