15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialOPTIMI LIGA CAMPIONILOR. Real Madrid - Manchester: 1-1. Vezi ce a făcut...

OPTIMI LIGA CAMPIONILOR. Real Madrid – Manchester: 1-1. Vezi ce a făcut şi echipa lui Lucescu!

UPDATE Prima manşă din Liga Campionilor a continuat în această seară cu mult aşteptatul meci dintre Real Madrid şi Manchester United şi confruntarea dintre Şahtiorul condus de Mircea Lucescu şi nemţii de la Borussia Dortmund. Mai jos puteţi vedea echipele de start şi scorul în ambele partide. Pentru alte rezultate şi programul următoarelor confruntări derulaţi pagina. 

Real Madrid – Manchester United: 1-1

 (ora 21.45, TV: Dolce Sport 1, Digi Sport 1)

Diavolii roşii au deschis scorul în minutul 20 prin Welbeck. Însă Cristiano Ronaldo a reuşit să preia cu capul centrarea lui Di Maria, restabilind egalitatea în minutul 30. Real va avea un meci dificil pe Old Trafold, Manchester având avantajul terenului propriu şi al unei atmosfere infernale pe care o vor crea fanii în Anglia.

Real Madrid: Diego López – Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao – Xabi Alonso, Khedira – Di María,  Özil, Ronaldo –  Benzema

Antrenor: Jose Mourinho

Rezerve: Adán, Pepe, Carvalho, Kaká, Essien, Modrici, Higuaín.

Manchester United: De Gea – Rafael, R. Ferdinand, Evans, Evra – Carrick, Jones – Welbeck, Rooney, Kagawa – V. Persie

Antrenor: Alex Ferguson

Rezerve: Lindegaard, Smalling, Valencia, Anderson, Giggs, Cleverley, Chicharito.

Şahtior Doneţk – Borussia Dortmund: 2-2

Echipa lui Lucescu a deschis scorul prin lovitura liberă executată de Srna, în minutul 31. Însă Borussia a înscris şi ea prin polonezul Lewandowski în minutul 41.

După pauza singurele goluri au mai fost cele ale lui Douglas Copsta (Şahtior), din minutul 68 şi Hummels (Borussia), din minutul 87. Echipa din Germania a egalat de două ori şi va porni cu prima şansă în retur.

(ora 21.45, TV: Dolce Sport 2, Digi Sport 2)

Shahtior: Pyatov- Srna, Rakitskiy, Chygrynskiy, Raţ- Fernandinho, Hubschman- Alex Teixeira, Mkhitaryan, Taison- Luiz Adriano.

Rezerve: Kanibolotskiy, Stepanenko, Eduardo, Shevchuk, Devic, Douglas Costa, Ishcenko.

Antrenor: Mircea Lucescu

Borussia: Weidenfeller- Piszczek, Felipe Santana, Hummels, Schmelzer- Kehl, Bender- Blaszczykowski, Gotze, Reus- Lewandowski. 

Rezerve: Langerak, Subotic, Leitner, Nuri Sahin, Schieber, Bittencourt, Halstenberg. 

Antrenor: Jurgen Klopp

————-Program Liga Campionilor—————-

Marţi, 12 februarie

Celtic – Juventus (0-3)

Celtic a avut parte de un meci dramatic. Cu toate că a fost condus cu 1-0 încă din minutul patru, după golul lui Matri, formaţia scoţiană a pus tot timpul presiune pe Juventus în încercarea de a restabili egalitatea. În final italienii au închis scorul cu golurile lui Marchisio (minutul 77) şi Vucinici (’83).

Valencia – PSG (1-2)

Valencia a pierdut prima manşă, de pe propriul stadion, după ce a vut posesie de două ori mai mare decât echipa pariziană. PSG înscris în minutele 10, prin Lavezzi şi 43, prin Pastore. Condusă cu 2-0 la pauză, Valencia nu a mai reuşit să-şi revină în repriza secundă, unicul său gol venind abia în minutul 90, prin Rami.

David Beckham revine în fotbalul european! Vezi cu ce echipă a semnat

Miercuri, 13 februarie

Real Madrid – Manchester United (1-1)

Meciul orgoliilor! Cristiano Ronaldo a declarat recent că abia aşteaptă să evolueze împotriva fostei sale echipe, iar antrenorul galacticilor, Mourinho, vede ca următor pas pentru cariera sa Premier League.

Vezi şi Mourinho: Următoarea mea etapă va fi revenirea în Anglia

Şahtior Doneţk – Borussia Dortmund (2-2)

Il Luce va face tot posibilul să nu dezamăgească fanii Şahtior pe propriul teren. Românul a pregătit cel mai puternic 11 pentru întâlnirea cu nemţii.

Marţi, 19 februarie

Porto – Malaga

Arsenal – Bayern Munchen

Miercuri, 20 februarie

Milan – Barcelona

Galatasaray – Schalke 04

Returul optimilor va avea loc în perioada 5-13 martie.

 

 

Cele mai citite

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...
Ultima oră
Pe aceeași temă