O nouă reușită pentru boxul românesc

de Rl online , 13 martie 2016 - stire actualizata la ora 10:03, 13 martie 2016
O nouă reușită pentru boxul românesc

Boxerul român Flavius Biea l-a învins prin KO tehnic în repriza a patra pe mexicanul Ulises Jimenez, sâmbătă, într-un meci desfăşurat la categoria welter şi programat pentru opt reprize, în gala profesionistă de la Montreal (Canada).

Biea (26 ani) a reuşit astfel a zecea sa victorie la profesionişti din tot atâtea meciuri, cinci încheiate înainte de limită.

Ulises Jimenez (32 ani) are un palmares de 21 de victorii, 19 înfrângeri şi un meci egal.

În alt meci, la categoria super welter, pugilistul de origine română Bruno Bredicean (21 ani) a bifat a treia sa victorie din tot atâtea meciuri la profesionişti, prin KO tehnic în runda a treia, în faţa canadianului Lucnor Diserne (33 ani), un sportiv care a pierdut ambele meciuri pro din carieră.

Loading...

Comentarii

  • Dadi

    13 martie 2016 11:12

    OPORTUNITATE pentru TIMPUL LIBER ! Trebuie sa ai o ora , doua libere pe zi, calculator sau laptop, conexiune la internet, multa INCREDERE , CURIOZITATE si multa SERIOZITATE. Noi iti oferim restul, adica programul pe care sa-l folosesti cand vrei, in timpul tau liber si sa castigi bani . SUCCESUL este o stare de spirit pe care o inteleg doar cei bine INFORMATI . Acum PROIECTUL s-a extins si international . Vrei mai multe detalii? Solicita-le acum la adresa de email cosdadiyahoo.com

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design