25.3 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialMihajlovici: Nu am nevoie de jucători ca Mutu

Mihajlovici: Nu am nevoie de jucători ca Mutu

Tehnicianul echipei Fiorentina, Sinişa Mihajlovici, a declarat că atacantul Adrian Mutu a dat dovadă de lipsă de respect faţă de toţi plecând de la antrenamentul de miercuri fără să dea explicaţii şi a precizat că formaţia sa pierde un jucător important, informează direttanews.it, citat de Mediafax.

“Mutu era convocat, trebuia să joace. Eu l-am apărat mereu, însă de această dată nu o voi face, pentru că a dat dovadă de lipsă de respect faţă de toată lumea, iar respectul este fundamental nu doar în fotbal, ci şi în viaţă. Nu am nevoie de un astfel de jucător, chiar dacă ar fi vorba despre cel mai puternic din lume. Mutu s-a exclus singur. Urma să joace, însă când a aflat decizia clubului s-a dezechipat şi a plecat. Din punct de vedere tehnic, Fiorentina pierde un jucător important, cu siguranţă. Nu vorbesc despre transferuri, am încredere deplină în conducerea clubului. Nu avem nevoie să cumpărăm doar de dragul de a cumpăra, am văzut astăzi că Babacar a jucat bine. Trebuie să avem încredere în cei pe care îi avem la dispoziţie şi care dau totul pentru acest club”, a spus Mihajlovici în conferinţa de presă de după meciul cu Bologna.

La rândul său, jucătorul Riccardo Montolivo a declarat, pentru Radio Blu, că ceea ce a făcut Mutu este foarte grav. “Ce efect a avut în vestiar ceea ce s-a întâmplat cu Mutu? Suntem obişnuiţi, însă suntem supăraţi. Nu poţi să te comporţi astfel. Legătura cu echipa nu este ruptă, însă suntem supăraţi. Trebuie să facă ceva să-l iertăm, este foarte grav ce a făcut”, a spus Montolivo, citat de site-ul violanews.com.

Site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anunţat, într-un comunicat, că atacantul român Adrian Mutu a părăsit antrenamentul de miercuri fără să ofere vreo explicaţie şi că, urmare a comportamentului său din ultima perioadă, gruparea va deschide acţiuni în plan sportiv şi civil. Fostul impresar Ioan Becali a declarat ulterior, într-o emisiune televizată, că Mutu a părăsit antrenamentul de miercuri după-amiază al Fiorentinei după ce a aflat că gruparea viola nu îi permite să se transfere la o altă echipă din Italia liber de contract.

Fără Adrian Mutu, Fiorentina a remizat, joi, în deplasare, scor 1-1, cu Bologna, în etapa a XVIII-a a campionatului Italiei.

Cele mai citite

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...

Ucraina s-a retras brusc din acordul cu Rusia, mediat de Turcia, privind cerealele

Rusia şi Ucraina au negociat două luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea înţelegerii care a permis până în iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene...

Echipamente agricole esențiale pentru o fermă

Echipamentele agricole sunt indispensabile pentru o activitate prosperă. Acestea sunt necesare pentru optimizarea proceselor, precum și pentru obținerea unor producții de calitate, indiferent că...
Ultima oră
Pe aceeași temă