13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialMickey Rourke a revenit în ring cu o victorie

Mickey Rourke a revenit în ring cu o victorie

Victorie pentru actorul Mickey Rourke la revenirea în ringul de box. Celebrul actor, în vârstă de 62 de ani  a revenit în box după o absenţă de 20 de ani şi l-a învins, vineri, după două runde, pe Elliot Seymour, de 29 de ani, într-un meci programat la Moscova.

Mickey Rourke a revenit în ringul de box vineri seară, la Moscova, în cadrul unui meci demonstrativ împotriva lui Elliot Seymour, un sportiv cu 33 de ani mai tânăr decât actorul american, pe care l-a învins în runda a doua.
Purtând o pălărie de cowboy, o pelerină colorată în roşu şi auriu şi cu mănuşi de box aurii şi lucioase, Mickey Rourke l-a trimis la podea pe Elliot Seymour de două ori, înainte ca meciul să fie oprit şi actorul să fie declarat învingător.
Meciul de vineri a fost prima partidă de box a lui Mickey Rourke după peste 20 de ani de la momentul în care acesta a decis să renunţe la acest sport şi să se concentreze mai mult pe cariera sa cinematografică, jucând în filme ca "Luptătorul/ The Wrestler", care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, un premiu BAFTA şi un Glob de Aur pentru cel mai bun actor, şi "Eroi de sacrificiu/ The Expendables".
Actorul a declarat că revenirea în ringul de box l-a ajutat să se descurce mai bine în ceea ce priveşte problemele personale.
"Mi se întâmplă diverse lucruri în viaţă, aşa că sportul ăsta m-a cam salvat de mine însumi, iar pentru un bărbat ca mine este mai bine să trăieşti constant cu frică, decât să continui cu ruşinea", a spus Rourke.
Actorul s-a antrenat ca boxer amator în tinereţe şi a revenit în ring în anii 1990, pentru trei ani, putându-se lăuda cu o serie de opt meciuri fără nicio înfrângere. Rourke a renunţat să mai boxeze în urma unor răni la faţă, pentru care a trebuit să sufere mai multe intervenţii chirurgicale.
După confirmarea de vineri a revenirii în ring, Rourke, care a slăbit 16 kilograme pentru acest meci, este aşteptat să anunţe mai multe partide de box care vor avea loc tot la Moscova, în lunile următoare.
Mickey Rourke şi-a început cariera de actor în anii '70 şi a câştigat rapid aprecieri masive din partea criticilor pentru interpretările sale din "Dorinţa" şi "Jocurile Mafiei". În special în Europa, el a atras atenţia publicului prin personalitatea sa rebelă şi comportamentul său turbulent. În 1991, Rourke s-a lăsat de actorie pentru a deveni pugilist profesionist, însă s-a retras după doar patru ani. După câteva roluri secundare, Mickey Rourke a reuşit una dintre cele mai impresionante reveniri pe marele ecran din istoria cinematografiei, cu rolul din drama "Luptătorul", care i-a adus un Glob de Aur şi prima nominalizare la Oscar, în 2009.

Cele mai citite

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă