Meciul cu Grecia, pe televiziunea lui Ghiţă, după ce TVR a zis că e prea scump

de Rl online , 07 noiembrie 2013
romania grecia

Barajul pentru calificarea la Cupa Mondială din 2014, disputat între Grecia şi România va fi difuzat la TV de două posturi diferite. Dacă meciul retur, de la Bucureşti, va fi transmis de Antena 1, drepturile de difuzare pentru partida din Grecia au fost câştigate de postul de ştiri România TV, potrivit Prosport.

Meciul Grecia - România, disputat pe 15 noiembrie, de la 21.45, primul din dubla manşă, a fost subiect de discuţie zilele acestea, existând posibilitatea să nu fie transmis de nicio televiziune. TVR a refuzat să cumpere drepturile de difuzare, considerând prea mare suma de 270.000, după care Antena 1 a oferit prea puţin, circa 170.000 euro. În cele din urmă a intrat pe fir şi România TV, care a câştigat drepturile de difuzare, astfel că partida va fi transmisă şi în România.

Sebastian Ghiţă, care deţine România TV, a declarat că suma vehiculată pentru care a câştigat drepturile de difuzare, şi anume de circa 200.000 euro, ar fi adevărată. El a mai spus că este pregătit să acopere eventualele pierderi dacă nu se vor obţine suficienţi bani din vânzarea de publicitate pe perioada meciului.

Meciul retur va fi disputat pe Arena Naţională din Bucureşti, pe 19 noiembrie, de la ora 21.00.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design