18 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialMădălina Bereș și Laura Oprea, laureate cu aur la Campionatele Europene de...

Mădălina Bereș și Laura Oprea, laureate cu aur la Campionatele Europene de canotaj de la Racice

Mădălina Bereș și Laura Oprea au câștigat medaliile de aur în proba feminină de dublu rame, duminică, la Campionatele Europene de canotaj de la Racice (Cehia).

Canotoarele noastre au condus cursa încă de la start și s-au impus cu timpul de 7 min 00 sec 530/1000. Pe locul secund au sosit danezele Hedvig Rasmussen și Christina Johansen, în 07 min 04 sec 360/1000, iar medaliile de bronz au fost adjudecate de Marea Britanie (Karen Bennett, Holly Norton), 07 min 06 sec 650/1000, relatează Agerpres.

Aceasta este a doua medalie de aur cucerită de România la Racice, după cea obținută sâmbătă de echipajul feminin de patru rame, Cristina Popescu, Alina Elena Pop, Beatrice Parfenie și Georgiana Parașcanu.

Canotorii români vor mai evolua duminică în patru finale, dublu vâsle feminin categoria ușoară (ora 13,01), patru rame masculin (13,16), 8+1 feminin (14,48), 8+1 masculin (15,33).

România participă la Campionatele Europene cu cel mai numeros lot din ultimii 12 ani, zece echipaje, compuse din 39 de sportivi.

Cele mai citite

20 de țări vor cumpăra 500000 de obuze pentru Ucraina din afara Europei

Premierul ceh Petr Fiala a declarat marţi că 20 de ţări s-au angajat să cumpere o jumătate de milion de obuze pentru Ucraina din...

Ucraina a conceput un submarin electric ce va putea lansa torpile

Inginerii ucraineni dezvoltă un nou submarin care poate lansa torpile, potrivit Kyiv Post, conform monitorulapararii.ro. Ambarcaţiunea, cunoscută sub numele de „Kronos", a fost testată cu...

Ciolacu vrea să-i aducă acasă pe românii din Qatar

„ Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine financiar decât aţi fi câştigat în România în acest moment. Eu sper din...
Ultima oră
Pe aceeași temă