Lotul 1986 al Stelei, decorat de Armată

de Luca Negreanu , 06 mai 2011
Lotul 1986 al Stelei, decorat de Armată

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, a oferit, vineri, emblema "Onoarea Armatei Române" antrenorilor şi componenţilor lotului echipei Steaua care în urmă cu 25 de ani, la 7 mai 1986, a câştigat Cupa Campionilor Europeni.

În cadrul ceremoniei care a avut loc la Palatul Cercului Militar Naţional, antrenorul de atunci al Stelei, general de brigadă în rezervă Emerich Ienei şi antrenorul secund/jucător, general-maior în rezervă Anghel Iordănescu, au primit diplome de excelenţă, conform Mediafax.

Componenţii lotului stelist au fost înaintaţi la gradul de colonel în rezervă şi au primit şi diplome de excelenţă.

La ceremonie, pe lângă cei doi antrenori, din lotul care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 au fost prezenţi Tudorel Stoica, Ştefan Iovan, Helmuth Duckadam, Victor Piţurcă, Marin Radu, Mihail Majearu şi Adrian Bumbescu. Portarul de rezervă, Dumitru Stângaciu, a fost reprezentat de fiul său, Alexandru, în timp ce Ladislau Boloni a transmis un mesaj prin Cristian Ţopescu.

La festivitatea organizată de Ministerul Apărării Naţionale au fost prezenţi şi preşedintele FRF, Mircea Sandu, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, şi preşedintele de onoare al Stelei, Viorel Păunescu.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design