13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialSimona Halep, învinsă de Ana Ivanovic în optimile turneului de la Dubai

Simona Halep, învinsă de Ana Ivanovic în optimile turneului de la Dubai

UPDATE 20.20: Simona nu reuşeşte să-şi apere titlul de la Dubai, fiind eliminată în două seturi de Ana Ivanovici, scor final 6-7, 2-6

UPDATE 20.16: Simona pare că a scăpat meciul din mână şi este doar la un game distanţă de o înfrângere, scor 2-5, setul al II-lea

UPDATE 20.14: Simona Halep – Ana Ivanovici, scor 2-4, setul al II-lea

UPDATE 20.08: Simona Halep reduce din diferenţă, scor 2-3, setul al II-lea

UPDATE 20.02: Simona Halep – Ana Ivanovici, scor 1-3, setul al II-lea

UPDATE 19.55: Ana Ivanovici serveşte după ce a preluat conducerea, scor 1-2, setul al II-lea

UPDATE 19.51: Simona Halep – Ana Ivanovici, scor 1-1, setul al II-lea

UPDATE 19.46: Ana Ivanovici câştigă primul set, 6-7 

UPDATE 19.40: Simona Halep – Ana Ivanovici, tiebreak în primul set, scor 6-6

UPDATE 19.37: Ivanovici preia conducerea în primul set, scor 5-6

UPDATE 19.32: Simona, la egalitate cu Ivanovici 5-5

UPDATE 19.28: Ivanovici nu vrea să renunţe la primul set, scor 5-4

UPDATE 19.24: Simona serveşte pentru câştigarea primului set, scor 5-3

UPDATE 19.17: Ivanovici reduce din diferenţă 4-3

UPDATE 19.15: Simona reuşeşte încă un break, scor 4-2

UPDATE 19.10: Simona conduce cu 3-2

UPDATE 18.55: Simona se distanţează la doua game-uri, scor 3-1

UPDATE 18.50: Meciul se reia din nou, cu Ana Ivanovici la serviciu.

UPDATE 18.40: Meciul a fost întrerupt din nou, după decizia arbitrului de scaun de a prelungi pauza pentru uscarea suprafaţei de joc.

UPDATE 18.35 Simona Halep-Ana Ivanovic 2-1

UPDATE 18.25: Începe meciul dintre Simona Halep şi Ana Ivanovic. Simona are un start favorabil, reuşind să facă break în primul set, 1-0.

===========================

Meciurile zilei de miercuri din turneul de tenis de la Dubai au fost întrerupte, din cauza vremii nefavorabile, informează Digi Sport.

Meciurile au fost întrerupte, din cauza vremii nefavorabile. O furtună s-a abătut asupra oraşului din Emirate, iar oficialii aşteaptă ca ploaia să se oprească, pentru ca întâlnirile să fie reluate.

Înaintea meciului Simonei, transmis în direct de Digi Sport 2, mai sunt de disputat alte două partide: Garcia – Suarez Navarro, întrerupt la 4-6, 6-4, 5-3 pentru franţuzoaică, şi Brengle – Kvitova.

Nu se ştie exact la ce oră vor începe meciurile. Simona Halep (24 de ani, locul 3 WTA), care a plecat plină de optimism la Dubai, are parte de un adversar dificil, chiar din primul ei meci în Emirate. Halep va juca miercuri cu Ana Ivanovic, în turul al doilea (optimi) al competiției.

Înaintea meciului Simonei mai sunt de disputat alte două partide: Garcia – Suarez Navarro, întrerupt la 4-6, 6-4, 5-3 pentru franţuzoaică, şi Brengle – Kvitova.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Pui vopsit, pentru a părea proaspăt. Avertismentul șefului ANPC. FOTO

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, avertizează, în această dimineaţă, că unele firme vopsesc carnea de pui, pentru a o face să...

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...
Ultima oră
Pe aceeași temă