7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialTurneul Campioanelor: Muguruza, victorie strânsă cu Safarova. Halep a privit din tribune

Turneul Campioanelor: Muguruza, victorie strânsă cu Safarova. Halep a privit din tribune

Garbine Muguruza, a doua favorită a învins-o pe Lucie Safarova (8), cu scorul de 6-3, 7-6(7/4), după aproximativ 2 ore de joc. Iberica și-a luat revanșa în fața cehoaicei după un meci la care s-a aflat, în tribune, și Simona Halep.

Urmărește și LIVE SCORE Petra Kvitova – Angelique Kerber: Al doilea meci al zilei la Turneul Campioanelor 2015

—-

LIVE SCORE Muguruza – Safarova: 6-3, 7-6(7/4)

Ora 14.20: Garbine Muguruza a învins-o pe Lucie Safarova.

Ora 14.05: Finala setului al doilea este strâns. Cu toate că a reușit să întoarcă scorul, Muguruza nu a reușit să facă și break-ul decisiv. Simona Halep, care se află în tribune, are parte de un meci de cea mai înaltă calitate, care ar trebui să o pună în gardă în eventualitatea unui duel cu una dintre cele două, în semifinale.

Vezi aici Clasamentul celor două grupe ale Turneului Campioanelor, cu Halep și Muguruza, lidere

Ora 13.35: Simona Halep se află în tribune la această partidă și își urmărește principala contracandidată la titlu, Garbine Muguruza. Iberica a început setul al doilea cu un serviciu mult sub cel din prima rundă, iar cehoaica a profitat de această breșă în jocul adversarei.

Ora 13.20: După un game de aproape 10 minute, Safarova reușește să câștige primul punct al setului al doilea cu un break. Meciul devine mult mai strâns decât în prima rundă.

Ora 13.10: Muguruza a câștigat primul set, în ciuda unui joc destul de bun al adversarei sale. Iberica s-a impus după ce a reușit 2 break-uri în prima rundă.

Ora 13.00: Partida continuă strâns, cu toate că Muguruza reușește să-și mențină avansul de un break. Safarova evoluează neașteptat de bine, având în vedere problemele pe care le-a avut în ultimele luni de zile și faptul că a jucat mai puțin decât adversara sa.

Ora 12.40: Meciul a început foarte bine, are mult ritm. Cele două reușesc un joc destul de rapid, cu toate că suprafața nu este printre cele mai rapide din lume. Break-ul Muguruzei, la 1-1, ar putea dinamita partida, pentru că Safarova cu siguranță va avea o replică.

1-1: Game, Muguruza. Iberica revine cu punct pe serviciu. Meciul se anunță unul destul de strâns, cu fiecare adversară dominând pe propriul serviciu.

Ora 12.20: Game, Safarova. Cehoaica debutează cu punct pe propriul serviciu. Cele două se întâlnesc pentru a doua oară în carieră, după ce Safarova s-a impus în sferturile Roland Garros, din acest an, la primul lor duel.

—-

Garbine Muguruza, a doua favorită și Lucie Safarova (8) se confruntă, luni, în primul meci al Grupei Albe de la Turneul Campioanelor, de la Singapore. Iberica vrea să-și ia revanșa în fața sportivei din Cehia la cea de a doua întâlnire din cariera lor.

Muguruza și Safarova, ambele debutante la Turneul Campioanelor, s-au mai duelat o singură dată, anul acesta, în sferturile Roland Garros, atunci când cehoaica se impunea cu scorul de 7-6(3), 6-3.

Garbine Muguruza (favorită 2/loc 3 WTA, 22 ani, Spania)
2015 Titluri: 1 (Beijing)
2015 Record: 38-18
2015 Cel mai bun Grand Slam: Finalist (Wimbledon)
Turneul Campioanelor: debut
Record contra adversarelor: 3-4 (0-0 vs Kvitova, 3-3 vs Kerber, 0-1 vs Safarova)

Lucie Safarova (8/9, 28 ani, Cehia)
2015 Titluri: 1 (Doha)
2015 Record: 31-19
2015 Cel mai bun GS: Roland Garros (finalistă)
Turneul Campioanelor: debut
Record contra adversarelor: 2-8 (1-0 vs Muguruza, 0-7 vs Kvitova, 1-1 vs Kerber)

Cele mai citite

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...
Ultima oră
Pe aceeași temă