10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialKapetanos: Zece puncte nu reprezintă nimic, sunt convins că Steaua va câştiga...

Kapetanos: Zece puncte nu reprezintă nimic, sunt convins că Steaua va câştiga campionatul

Atacantul grec al echipei Steaua, Pantelis Kapetanos, a declarat, azi, la plecarea din România, că este convins că gruparea bucureşteană va câştiga titlul de campioană a României în acest sezon, deoarece diferenţa de zece puncte faţă de liderul Ligii I, Oţelul Galaţi, poate fi recuperată, potrivit Mediafax.

“Zece puncte cred că nu reprezintă nimic. Cred că vom câştiga campionatul, sunt sigur sută la sută. Voi rămâne la Steaua şi în a doua parte a campionatului”, a spus Kapetanos, care nu va evolua în partida cu Napoli, din ultima etapă a grupei K a Ligii Europa din cauza suspendării dictate de UEFA.

Pantelis Kapetanos crede că Steaua se poate califica în sferturile de finală ale Ligii Europa. “Acum e ultimul meci cu Napoli, care este foarte important şi vom vedea ce va fi după. Cred că Steaua se va califica. Este foarte important pentru Steaua şi pentru toată lumea. Am vorbit cu colegii le-am urat noroc şi le-am spus că este foarte important pentru echipă, pentru suporteri şi pentru ei să se califice. Un scor? 0-1, 0-2, 0-3, 0-0, orice rezultat. Îmi doream să joc, toată lumea a văzut ce s-a întâmplat în primul meci cu Napoli”, a completat Kapetanos, care a precizat că va fi prezent la reunirea echipei de peste 20 de zile.

Întrebat despre interesul grupării pregătite de Mihai Stoichiţă, AEL Limassol, pentru un eventual transfer al său, Kapetanos a spus că nu a negociat un contract cu formaţia din Insula Afroditei. “Nu am vorbit nimic cu Stoichiţă despre un eventual transfer. Vreau să rămân la Steaua în continuare”, a subliniat Kapetanos.

Partida Napoli – Steaua, contând pentru ultima etapă a grupei K a Ligii Europa, se va disputa, la 15 decembrie, de la ora 22.05.

Cele mai citite

Vreme rea în toată țara, până joi dimineață

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de precipitaţii însemnate cantitativ şi intensificări de vânt, valabilă până joi dimineaţa în...

Gabriela Firea: “Sunt absolut convinsă că împreună vom schimba faţa Capitalei”

Gabriela Firea, președintele PSD București și candidatul partidului pentru Primăria Capitalei, și-a exprimat speranța că locuitorii Bucureștiului vor vota pentru un oraș fără gropi,...

Brățările personalizate pentru cuplu – Cadoul ideal pentru a celebra iubirea

Într-o lume plină de opțiuni când vine vorba de cadouri, brățările personalizate pentru cupluri se disting ca o alegere plină de semnificație și afecțiune....
Ultima oră
Pe aceeași temă