15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialJucătoarea română Simona Niculescu joacă, sâmbătă seara, în finala de dublu a...

Jucătoarea română Simona Niculescu joacă, sâmbătă seara, în finala de dublu a turneului de la Wimbledon

UPDATE 22.50:  Finala de dublu masculin a fost întreruptă din cauza întunericului, la scorul de 11-11 în setul decisiv. Partida se va relua după ce va fi tras acoperișul și va fi pornită nocturna, potrivit HotNews.
  
22:30 Monica Niculescu mai are de așteptat până la începerea meciului. În finala de dublu masculin, perechile Kubot/Melo și Marach/Pavic se află la egalitate în decisiv, scor 10-10, după 4 ore și 28 de minute de joc.

22.10: Potrivit Prosport, meciul va începe după 22.30.


Perechea formată din românca Monica Niculescu și taiwaneza Hao-Ching Chan va juca, sâmbătă seara, începând cu ora 20.00, în finala probei feminie la dublu din cadrul turneului de la Wimbledon, informează Realitatea.

Niculescu a stabilit în această săptămână cea mai bună performanţă a sa la dublu la un turneu de Mare Şlem, după sferturile de la Roland Garros (2010) şi Australian Open (2012). Anul trecut, Monica a pierdut în runda inaugurală la Wimbledon, scrie Agerpres.

Perechea Niculescu/Chan şi-a asigurat un cec de 200.000 de lire sterline şi 1.300 de puncte WTA.

Niculescu şi Chan vor întâlni în finală perechea rusă Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, cap de serie N.2, care a trecut în semifinale de favoritele N.12, Anna-Lena Groenefeld (Germania)/Kveta Peschke (Cehia) în două seturi, 7-5, 6-2.

Cele mai citite

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...
Ultima oră
Pe aceeași temă