17.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialJucătoarea Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului BRD...

Jucătoarea Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului BRD Bucharest Open

Jucătoarea română de tenis Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului BRD Bucharest Open, după ce a învins-o pe Jaqueline Cristian, informează Agerpres.

În vârstă de 19 ani, Jaqueline Cristian (341 WTA) a început în forță partida reușind spre suprinderea tuturor să se desprindă la 4-1 în primul set. Beneficiind însă de experiență dar și de un prim serviciu mai bun, Begu a reușit să întoarcă jocul în favoarea sa și să câștige setul cu 6-4.

Setul doi a fost unul practic fără istoric deoarece Jaqueline Cristian nu a mai reușit să câștige nici măcar un ghem, partida încheindu-se într-o oră și 24 de minute. Ea a părăsit însă competiția în aplauzele spectatorilor care au apreciat efortul și curajul arătat în cele două partide disputate pe Terenul Central din cadrul Arenelor BNR.

Aflată la început de carieră, Jaqueline Cristian rămâne cu satisfacția din turul I când a reușit prima victorie pe tabloul principal al unui turneu WTA, 4-6, 6-4, 6-2 cu Katerina Kozlova din Ucraina.

De partea cealaltă, Irina Begu, favorită numărul 7 și a doua jucătoare română în sferturile de finală după Ana Bogdan, va primi pentru calificare 5.900 de dolari și 60 de puncte WTA. Ea o va întâlni în meciul următor pe franțuzoaica Pauline Parmentier, cea care a trecut în prima partidă a zilei de favorita numărul 5, Elise Mertens (Belgia), în trei seturi, 3-6, 6-4, 6-4.

Cele mai citite

România, a doua cea mai mare creștere a intenției de vot la europarlamentare

România a înregistrat a doua cea mai mare creştere a intenţiei de vot la alegerile europene din acest an faţă de 2019, după Cehia,...

România, a doua cea mai mare creștere a intenției de vot la europarlamentare

România a înregistrat a doua cea mai mare creştere a intenţiei de vot la alegerile europene din acest an faţă de 2019, după Cehia,...

Ciolacu s-a întâlnit cu românii din Qatar: “Sunt ferm convins că în Qatar câștigați mult mai bine”

Premierul Marcel Ciolacu, aflat în fruntea unei delegații guvernamentale în Qatar, s-a întâlnit cu reprezentanți ai comunității de români care trăiește în această țară...
Ultima oră
Pe aceeași temă