23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialIlie Năstase a revenit în complexul unde se joacă meciul de FED...

Ilie Năstase a revenit în complexul unde se joacă meciul de FED Cup, în Mamaia: Nu este victoria mea

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase, a revenit în complexul Tenis Club Idu din Mamaia, acolo unde se desfăşoară întâlnirea cu Marea Britanie din FED Cup, arată News.ro. El a declarat că această victorie nu este a lui.

Năstase a venit după victoria obţinută de Irina-Camelia Begu în faţa lui Heather Watson, care a adus punctul decisiv pentru România, şi a mers la un restaurant din compex.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a spus că nu a primit nimic scris de la ITF după incidentele de sâmbătă.

 "Nu ştiu nimic de vreo măsură drastică. Nu avem nimic scris, doar ceva verbal. Am cerut să se prezinte ceva scris. Văd că cei de la ITF evită să scrie ceva".

Federația Internațională de Tenis (ITF) i-a retras acreditarea lui Ilie Năstase la eveniment, după ce a făcut o serie de afirmații la adresa copilului nenăscut al jucătoarei americane Serena Williams, care a anunțat la începutul săptămânii că va deveni mamă. Totodată, sâmbătă, el a adresat cuvinte jignitoare jucătoarei Johanna Konta, la Constanța.

Cele mai citite

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă