5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialIlie Năstase, acuzat de Pam Shriver că a întrebat-o dacă era virgină,...

Ilie Năstase, acuzat de Pam Shriver că a întrebat-o dacă era virgină, în repetate rânduri

Fosta jucătoare americană de tenis, Pam Shriver, susține că până la vârsta de 20 de ani, Ilie Năstase a întrebat-o de mai multe ori dacă era virgină, potrivit BBC citat de Mediafax.

"De fiecare dată când m-am întâlnit cu el la vreun turneu, mi-a pus aceeaşi întrebare. Acest om nu respectă femeile de foarte mult timp. Ulterior, când aveam în jur de 20 de ani, m-a întrebat din nou, a 30-a oară poate, iar eu i-am spus: «Ai putea, te rog, să nu mă mai întrebi acest lucru?». Nu m-a mai întrebat niciodată. Am pus piciorul în prag, iar el a încetat", a declarat Pam Shriver, potrivit BBC.

Pam Shriver, ajunsă la 54 de ani, a cucerit de-a lungul carierei 21 de turnee de Mare Şlem la dublu.

Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, a fost eliminat de la întâlnirea cu Marea Britanie de la Mamaia, sâmbătă, după mai multe incidente. Potrivit presei britanice prezente la Constanţa, Năstase le-a atacat verbal pe jucătoarea Johanna Konta şi pe Anne Keothavong, căpitanul nejucător al Marii Britanii.

Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat, duminică, pe contul oficial de Twitter, că fostul tenisman Ilie Năstase a fost suspendat provizoriu ca urmare a comportamentului pe care l-a avut la întâlnirea de Fed Cup România – Marea Britanie. Astfel, el nu va mai avea acces la competițiile ITF, arată News.ro.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă