Handbalistele s-au ­calificat la Campionatul Mondial

de Cristian Frisk , 14 iunie 2017 - stire actualizata la ora 20:05, 14 iunie 2017
Handbalistele s-au ­calificat la Campionatul Mondial

Echipa feminină de handbal a României a reușit calificarea la turneul final al Campionatului Mondial, după o dublă de baraj tranșată în fața Austriei, 34-29 la Oradea și 33-24 la Stockerau.

Returul a fost un examen dificil pentru tricolore, austriecele având două goluri avans la pauză, 13-11. În repriza secundă însă, fetele noastre au jucat fără cusur, iar poarta, asigurată de Denisa Dedu și Iulia Dumanska, a funcționat excelent. Schemele de atac au avut randamentul scontat, iar apărarea agresivă, în sensul bun al cuvântului, a îngustat la maximum culoarele de pe semicercul nostru.

Golurile echipei tricolore, în acest meci, au fost semnate de: Neagu – 8, Udriștoiu, Perianu și Ar­dean-Elisei – câte 5, Tomescu – 3, Pintea și Ilie – câte 2, Dincă și Laslo – câte un gol.

Antrenorul Ambros ­Martin ne-a ajutat în tentativa de a duce mai departe continuitatea calificărilor la Campionatul Mondial. Echipa națională feminină a României ­deține un record planetar, fiind singura din lume ­care s-a calificat la toate cele 23 de ediții organizate până în prezent. România este deținătoarea en-titre a medaliilor de bronz. Campionatul Mondial ­feminin de handbal va avea loc în Germania, în perioada 1-17 decembrie 2017.

Comentarii

 • detente massage lyon

  15 iunie 2017 6:34

  Excellent post. I certainly appreciate this site. Keep writing! httpsgoo.glmapsRLPFGxUQTms

  raspunde comentariului
 • detente massage lyon

  15 iunie 2017 6:34

  Excellent post. I certainly appreciate this site.Keep writing! httpsgoo.glmapsRLPFGxUQTms

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design