10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialHandbal masculin: CSM București - Anaitasuna, scor 27-24, în Cupa EHF

Handbal masculin: CSM București – Anaitasuna, scor 27-24, în Cupa EHF

CSM Bucureşti a obţinut primul succes în grupele Cupei EHF la handbal masculin, după ce s-a impus cu 27-24 în partida cu Helvetia Anaitasuna (Spania), sâmbătă, în Sala Polivalentă din Capitală.

Trupa lui Zvonko Sundovski şi-a luat astfel revanşa după înfrângerea suferită în deplasare, în partida tur, cu 28-22. Şansele de calificare ale echipei bucureştene în sferturi au rămas minime, notează ProSport.

După două rezultate de egalitate înregistrate pe teren propriu cu Chamberry şi cu Ystads, CSM Bucureşti a obţinut şi prima victorie, 27-24 cu Anaitasuna. Scorul la pauză a fost 16-11.

După aproximativ 15 minute de echilibru, CSM Bucureşti a pus stăpânire pe joc şi s-a desprins constant, până la 6 goluri. Au excelat doi jucători din noul val, Nicuşor Negru, care va fi convocat în premieră la naţionala României, şi Ionuţ Iancu. Extrema stângă a reuşit nu mai puţin de 6 goluri în primele 30 de minute, iar portarul a avut un procentaj de 50%, potrivit ProSport.

La sfârşitul celor 60 de minute, formaţia bucureşteană a obţinut o victorie meritată şi chiar păstrează şanse la locul 2, după ce Chamberry a câştigat la Ystads cu 27-26. CSMB are un punct în spatele suedezilor, în timp ce formaţia franceză s-a calificat deja în sferturi. Astfel, meciul din ultima etapă Chamberry – CSM Bucureşti nu mai are nicio miză pentru gazde.

CSM Bucureşti: Iancu, Blazevic – portari; Milosevic 2 goluri, Militaru, Mojsovski 3, Stavrositu, Constantinescu 1, Răpciugă, Humet 5, Novanc, Kostadinovic 3, Marijanac 1, Negru 7, Rotaru 4, Ungureanu, Stamate 1. Antrenor: Zvonko Sundovski.

Anaitasuna: Lorger, Hernandez Ferrer – portari; Gaston 3 goluri, Bazan, Garza, Costoya 2, Etxeberria, De Valle 1, Nadoveza 2, Kisselev, Chocarro, Goni 2, Perez, Ugarte 6, Silva 1, Castro 7. Antrenor: Fermin Ibarrola Aleman.

Cele mai citite
00:01:26

Trump se confruntă cu o audiere pentru sfidarea curții din cauza comentariilor despre martori

Donald Trump se confruntă marți cu o audiere pentru sfidarea curții în cadrul procesului său penal istoric, procurorii din New York insistând că fostul...

România poate rămâne fără Noaptea Europeană a Muzeelor întrucât nu s-au rezolvat revendicările angajaților din Cultură

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CULTURMEDIA anunță că membrii săi nu vor participa la evenimentul intitulat "Noaptea Europeană a Muzeelor", în...

Isărescu: Ne propunem să adâncim şi să extindem colaborarea pe care o avem prin parteneriatul BNR-ASE

Banca Naţională a României îşi propune să adâncească şi să extindă parteneriatul cu Academia de Studii Economice, scopul fiind acela de a construi în...
Ultima oră
Pe aceeași temă