15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialHandbal feminin: CSM București a câștigat Supercupa României

Handbal feminin: CSM București a câștigat Supercupa României

CSM București a câștigat Supercupa României la handbal feminin, după ce a dispus de CSM Roman cu scorul de 23-17 (13-6), sâmbătă, în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din București.

CSM Roman, finalista ediției trecute a Cupei României, a marcat primul gol al meciului, dar campioana en titre, CSM București, a punctat de trei ori la rând și apoi a controlat clar prima repriză, intrând la pauză cu un avans considerabil, 13-6.

CSM Roman a făcut o reprize a doua mai bună și a reușit să reducă diferența, dar succesul echipei antrenate de Jakob Vestergaard nu a putut fi pus la îndoială.

Pentru CSM București, campioana en titre a Europei, au marcat Gnosiane Niombla — 5 goluri, Camille Ayglon Saurina — 4, Carmen Martin — 3, Maja Mehmedovic — 3, Isabelle Gullden — 2, Linnea Torstensson — 2, Oana Manea — 2, Bianca Bazaliu — 1, Line Jorgensen — 1.

Golurile echipei CSM Roman, antrenată de macedoneanul Andon Boskovski, au fost marcate de Ana Iuganu — 5, Jasna Toskovic — 3, Oana Chitacu — 3, Irina Glibko — 2, Carmen Stoleru — 2, Lăcrămioara Cilic — 1, Raluca Agrigoroaei — 1.

A fost a șasea ediție a competiției, primele cinci fiind câștigate de HCM Baia Mare (de trei ori) și de Oltchim Râmnicu Vâlcea (de doua ori). CSM București a jucat pentru al doilea an cu trofeul pe masă, ediția trecută fiind pierdută în fața formației din Baia Mare.

CSM Roman a jucat pentru a cincea oară cu un trofeu pe masă (luând în calcul toate competițiile), dar nu a câștigat niciunul

Cele mai citite

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă