16 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialFinala Turneului Campioanelor. Caroline Wozniacki, care a eliminat-o pe Halep, contra lui...

Finala Turneului Campioanelor. Caroline Wozniacki, care a eliminat-o pe Halep, contra lui Venus Williams

Americanca Venus Williams, locul 5 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-7 (3), 6-2, 6-3, pe jucătoarea franceză Caroline Garcia, numărul 8 mondial, şi s-a calificat în finala Turneului Campioanelor de la Singapore, unde o va întâlni, duminică, pe daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, informează Mediafax.

Williams a învins-o pe Garcia în două ore şi 32 de minute. De-a lungul partidei, americanca a servit patru aşi, a comis 10 duble greşeli şi a avut procentaje de reuşită la serviciu de 68 la sută cu prima minge şi 52 la sută cu cea de-a doua. Patru break-uri a reuşit Venus Williams, care şi-a cedat serviciul o singură dată.

În prima semifinală, Wozniacki a învins-o pe jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 3 WTA, scor 7-6 (9), 6-3.

Va fi cea de-a opta întâlnire dintre Venus Williams şi Caroline Wozniacki, americanca reuşind să câştige toate cele şapte meciuri anterioare.

[Advertisement]

În vârstă de 37 de ani, Venus Williams a câştigat Turneul Campioanelor în 2008, în timp ce Wozniacki (27 de ani) a pierdut singura finală pe care a jucat-o la această competiţie, în 2010.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Șoferii români preferă mașinile la mâna a doua din Germania, potrivit unui studiu

Multe mașini la mâna a doua sunt importate dintr-o țară în alta pentru a satisface cererea locală de vehicule rulate. Germania, Franța, Belgia și...

Gabriela Ruse, OUT din turneul de la Antalya

Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse a avut o confruntare dificilă la turneul WTA 125 de la Antalya (Turcia), unde a fost învinsă în...
Ultima oră
Pe aceeași temă