19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialCutremur în lumea tenisului. Marele campion Novak Djokovic este acuzat de dopaj

Cutremur în lumea tenisului. Marele campion Novak Djokovic este acuzat de dopaj

O fostă jucătoare de tenis din Canada, Helene Pelletier, sugerează că faimosul sportiv sârb Novak Djokovic ar fi acuzat de dopaj, informează miercuri Mediafax.

Novak Djokovic, locul 5 ATP, a declarat, în urmă cu o săptămână, că nu va mai evolua în acest sezon din cauza unor probleme medicale, dar Helene Pelletier (58 de ani, fostă nr. 405 WTA la dublu), vine cu o altă versiune, relatată de presa din Canada.

Pelletier comunică subtil faptul că tenismenul sârb ar fi fost depistat pozitiv şi că oficialii ATP şi WADA ar ascunde informaţiile.

"Spun doar ce se aude prin culise. Cei din tenis nu cred că braţul său are probleme. Desigur, e o boală cronică, una care îl face să sufere, dar sunt şi oameni care susţin că ar putea fi vorba de dopaj. Nu e confirmată informaţia, însă se pare că se doreşte protejarea lui, la fel cum în trecut s-a întâmplat cu Andre Agassi sau Martina Navratilova", a declarat Helene Pelletier pentru presa din Montreal.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...
Ultima oră
Pe aceeași temă