16.7 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSpecialCine sunt cei mai buni GIMNAȘTI ai anului 2015

Cine sunt cei mai buni GIMNAȘTI ai anului 2015

Larisa Iordache și Marian Drăgulescu au fost declarați, joi, cei mai buni gimnaști la disciplina artistică în anul 2015, de către FR Gimnastică, informează Mediafax.

Distincția similară la gimnastică aerobică a revenit sportivului Lucian Săvulescu.

Potrivit unui comunicat al FR Gimnastică, anul 2015 a avut un calendar competițional bogat – Campionate Mondiale (Glasgow), Campionate Europene (Montpellier), Jocurile Europene (Baku), Campionate Europene (Levas), concursuri de Cupă Mondială sau campionate naționale – în urma cărora a fost întocmit topul celor mai buni 10 sportivi.

Astfel, la gimnastică artistică feminină, prima poziție este deținută de Larisa Iordache, aleasă pentru a treia oară în fruntea clasamentului, iar la gimnastică artistică masculină a fost ales Marian Drăgulescu, care a mai ocupat primul loc de șapte ori în ierarhia FRG. De asemenea, Lucian Săvulescu a fost ales cel mai bun sportiv al anului la gimnastică aerobică.

Top 10 gimnastică artistică feminină 2015: Larisa Iordache, Lura Jurca, Andreea Munteanu, Andreea Iridon, Diana Bulimar, Silvia Zarzu, Anamaria Ocolișan, Olivia Cîmpean, Denisa Golgota și Alesia Botnaru.

Top 10 gimnastică artistică masculină: Marian Drăgulescu, Marius Berbecar, Andrei Muntean, Cristian Bățagă, Andrei Ursache, Laurențiu Nistor, Robert Ghiuzan, Andrei Groza, Bogdan Necșa, Robert Pașca.

Top 10 gimnastică aerobică: Lucian Săvulescu, Lavinia Panaete, Dacian Barna, Corina Constantin, Bianca Gorgovan, Gabriel Bocșer, Marian Broței, Teodora Cucu, Francesca Morar și Mihai Pop.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Zelenski mulțumește SUA pentru ajutorul de 89 de miliarde de euro

Președintele ucrainean Volodymyr Zelenski și alți lideri europeni au mulțumit SUA pentru adoptarea unui proiect de lege de ajutor vital de 89 de miliarde...

CNPP: 423.532 beneficiari de pensii şi indemnizaţii prevăzute de legi speciale, în martie 2024

Un număr de 423.532 de persoane beneficiau, în luna martie 2024, de pensii şi indemnizaţii prevăzute de legi speciale, conform datelor centralizate de Casa...

Rusia – Ucraina, ziua 767. Statele Unite au aprobat ajutorul pentru Ucraina, de 61 de miliarde USD

Camera Reprezentanților din Statele Unite a aprobat ajutorul pentru Ucraina, în valoare de 61 de miliarde de dolari. Votul în Camera Reprezentanților s-a desfășurat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă