4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialChris Moneymaker vine la Pokerstars Festival București

Chris Moneymaker vine la Pokerstars Festival București

“Efectul Moneymaker” se va face simtit la Bucuresti in cadrul celei de-a doua editii a PokerStars Festival, unul dintre cele mai populare si prestigioase festivaluri de poker, adus in Romania de catre PokerStars si organizat in parteneriat cu PokerFest Romania, in intervalul 31 iulie – 6 august,  la JW Marriott Grand Hotel.

Chris Moneymaker, Team PokerStars Pro Player, considerat unul dintre cele mai importante nume in istoria poker-ului modern, vine la Bucuresti.

“ Voi juca in cadrul Main Event-ului PokerStars Festival si sunt nerabdator sa  ma reintalnesc cu jucatorii romani, cat si cu cei veniti din alte tari. Este un turneu special, care are in premiera un fond de premii garantat in valoare de 500.000 de euro si, cu siguranta, va atrage multi jucatori. Imi doresc sa rezist cat mai mult la masa de joc si sa descopar cat de mult s-a schimbat jocul de poker in toti acesti ani,” a declarat Chris Moneymaker, Team PokerStars Pro Player.

 

De meserie contabil, Chris a devenit celebru in 2003 dupa ce s-a calificat in primul sau turneu live, jucand un satelit online pentru care a platit doar 86 de dolari. A castigat Main Event-ul World Series of Poker si si-a adjudecat premiul in valoare de 2,5 milioane de dolari, devenind peste noapte celebrul „efect Moneymaker”.

"Echipele PokerFest si PokerStars impartasesc aceeasi rigoare organizatorica si suntem siguri caeforturile noastre concertate vor crea si anul acesta un eveniment absolut memorabil. Profilul lui Chris Moneymaker este simbolul perfect al mariajului intre cele doua forme ale pokerului modern: cel online, in care PokerStars domina in mod suveran piata globala, si cel live, in care PokerFest Romania domina de aproape sapte ani piata est-europeana. La editia din 2016, Daniel Negreanu a fost vedeta festivalului de la Bucuresti. Nu-mi imaginez o alternativa mai potrivita anul acesta decat participarea legendarului 'Money800'," a declarat Sorin Constantinescu, CEO PokerFest Romania.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă