15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialChelsea Londra are un nou antrenor. Ultima dată a pregătit naționala Italiei

Chelsea Londra are un nou antrenor. Ultima dată a pregătit naționala Italiei

Clubul de fotbal Chelsea a anunțat, luni, că s-a înțeles cu antrenorul Antonio Conte, care va prelua echipa din vară. Londonezii se află acum pe locul 9 în Premier League și sunt șanse mici să prindă cupele europene în sezonul viitor.

Pe site-ul oficial al echipei londoneze se anunță că actualul selecționer al Italiei o va prelua pe Chesea după EURO 2016 și că a semnat un contract pe trei ani. Antonia Conte îi va lua locului lui Guus Hiddink, care pregătește echipa după ce Jose Mourinho a fost demis în decembrie.

Conte va fi al cincilea antrenor italian al celor de la Chelsea, după Gianluca Vialli, Claudio Ranieri, Carlo Ancelotti și Roberto Di Matteo.

Antonio Conte, 46 de ani, a antrenat de-a lungul carierei la Arezzo, Bari, Atalanta, Siena, Juventus și în prezent naționala Italiei. Conte este selecționer din 2014 și a reușit să califice Italia la EURO 2016.

Cea mai bună perioadă a sa ca tehnician a fost între 2011 și 2014, la Juventus, formație cu care a cucerit trei campionate, o Cupă a Italiei și două Supercupe ale Italiei. 

Cele mai citite

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...

Rusia susține că a doborât 50 de drone ucrainene. Doi civili și-au pierdut viața

Ministerul rus al Apărării a transmis sâmbătă că apărarea sa antiaeriană a interceptat şi distrus 50 de drone ucrainene în cursul nopţii, respingând unul...

Zece persoane suspecte de terorism au fost omorâte de armata israeliană în Cisiordania

Armata israeliană a declarat sâmbătă că a omorât zece persoane şi a arestat alte opt într-un raid asupra taberei Nur-Shams din apropierea oraşului Tulkarm...
Ultima oră
Pe aceeași temă