10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialChelsea - Steaua: Mourinho, mulţumit de rezultat. Ce spune Reghecampf

Chelsea – Steaua: Mourinho, mulţumit de rezultat. Ce spune Reghecampf

Steaua a pierdut ultimul meci, disputat în Liga Campionilor, scor 1-0, cu Chelsea. Campioana României a ratat primăvara europeană. Mourinho este mulţumit de jocul elevilor săi, după ce londonezii s-au calificat în optimi, câştigând grupa E, conform Mediafax.

“Am făcut un joc destul de bun. Din păcate nu reuşim să câştigăm puncte. Nu este ce ne doream noi, dar ne-am dat seama ce înseamnă să joci în această competiţie. E păcat, deoarece lumea aştepta mai mult de la noi. Am avut şanse de gol, dar din păcate nu am reuşit să marcăm. Iancu şi Stanciu au jucat destul de bine, dar este o diferenţă între jucătorii noştri şi ai lor. Mă bucur că nu avem niciun accidentat după acest meci”, a spus Reghecampf.

“Noi nu aveam nicio presiune, am jucat doar pentru experienţă. Nu am reuşit prea puţin şi nici prea mult. Aşteptările au fost prea mari. Dacă am făcut doar trei puncte înseamnă că asta e valoarea. E o diferenţă foarte mare de valoare între noi şi Chelsea. De aceea ei valorează milioane şi noi sute de mii”, a declarat Pintilii.

“Am câştigat multă experienţă, dar acum avem un campionat în faţă şi mergem la Piatra Neamţ să luăm trei puncte. Voiam mai mult, nu suntem mulţumiţi cu cele trei puncte, dar asta e. Nu am avut jucători care să fi jucat în Liga Campionilor, a fost ceva nou pentru noi. Cu puţin mai mult noroc ar fi fost foarte diferit acest parcurs”, a spus Szukala.

“Sunt mulţumit, chiar dacă a fost doar 1-0, am muncit, am marcat şi victoria ne-a ajutat să terminăm pe primul loc. Nu pot să remarc vreun jucător anume de la Steaua, remarc faptul că ne-au opus destulă rezistenţă”, a declarat Mourinho după meci.

Citeşte şi Liga Campionilor: Meciuri dramatice în ultima etapă! Echipele calificate în optimi

 

 

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă