13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialCe scrie presa internaţională despre înfrângerea Simonei Halep în finala de la...

Ce scrie presa internaţională despre înfrângerea Simonei Halep în finala de la Beijing

Simona Halep, tenismena care va deveni, de luni, noul număr unu mondial în clasamentul WTA, a fost învinsă de Caroline Garcia (Franţa), cu 6-4, 7-6 (3) în finala turneului WTA de la Beijing. Reacțiile din presa internațională nu au întârziat să apară și unii dintre jurnaliști s-au arătat surprinși de înfrângerea româncei, scrie digisport.ro.

Site-ul oficial al circuitului WTA a scris că franțuzoiaca prin victoria ei a reușit să șocheze lumea tenisului.

Mundo Deportivo a scris că „Garcia câștigă al doilea turneu consecutiv, la Beijing, contra Simonei Halep. Caroline Garcia s-a impus lejer în fața numărului 1 mondial la doar o săptămână după ce a câștigat turneul de la Wuhan”.

France 24 menţionează că „Simona Halep a recunoscut că a fost prea încântată să doarmă după ce a urcat pe locul 1 în lume și a spus că astfel performanța ei de duminică, când a pierdut finala China Open, a fost afectată. Halep a fost învinsă de Caroline Garcia, 6-4, 7-6 (7/3)”

BBC notează că „Garcia a câștigat contra noului numărul 1 mondial, Simona Halep. Franțuzoaica a câștigat China Open și a depășit-o pe Johanna Konta în cursa pentru Singapore. Halep a pierdut nenumărate oportunități în setul secund înainte ca franțuzoaica să lovească pe final și să câștige”

Marca: „Franțuzoaica Caroline Garcia a câștigat turneul din China în fața numărului 1 mondial. Garcia și-a extins seria de victorii la 11 meciuri și a mai câștigat astfel un trofeu după succesul de la Wuhan”.

Halep câştigase primele două meciuri directe cu Garcia, în 2016, în optimi la Sydney, cu 6-4, 2-6, 6-1, şi anul acesta, în sferturi la Toronto, cu 6-4, 6-2.

Cele mai citite

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...
Ultima oră
Pe aceeași temă