19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialBoxeurul român Ronald Gavril a fost învins de americanul David Benavidez într-un...

Boxeurul român Ronald Gavril a fost învins de americanul David Benavidez într-un meci pentru titlul mondial WBC

Boxeurul român Ronald Gavril a fost învins la puncte, vineri, la Las Vegas, de americanul David Benavidez, într-un meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie.

Benavidez (20 ani) a fost văzut învingător de doi arbitri-judecători, cu 116-111 și 117-111, în timp ce Gavril a fost creditat ca învingător de altul, cu 116-111.

David Benavidez, care a obținut a 19-a sa victorie la profesioniști din tot atâtea meciuri (17 cu KO), a devenit cel mai tânăr campion mondial din istorie la categoria supermijlocie, dar și cel mai tânăr campion mondial la zi, indiferent de categorie.

Prima repriză a fost una de tatonare, după care Gavril a fost ceva mai activ, însă Benavidez a condus ostilitățile în următoarele runde, informează Agerpres.

Românul a revenit treptat în meci și a deținut inițiativa în rundele de la mijlocul confruntării. Bendavidez a dat semne de revenire în rundele 10 și 11, în aceasta din urmă punându-l în reală dificultate pe boxerul băcăuan. În ultima rundă, pe fondul dominării lui Benavidez, Gavril l-a surprins cu o lovitură de stânga la figură și l-a trimis pe american la podea, acesta fiind numărat de arbitru.

Ronald ''The Thrill'' Gavril (31 ani) a suferit a doua sa înfrângere la profesioniști, având 18 victorii (14 cu KO). Titlul WBC la supermijlocie fusese lăsat vacant de Badou Jack, colegul lui Gavril la Mayweather Promotions, care a urcat în categorie.

Ronald Gavril a ratat șansa de a deveni al cincilea boxeur român campion mondial la profesioniști, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute și Adrian Diaconu.

Cele mai citite

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă