13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialBoxerul Robert Jitaru s-a calificat în semifinalele Europenelor Under-22 de la Brăila

Boxerul Robert Jitaru s-a calificat în semifinalele Europenelor Under-22 de la Brăila

Pugilistul român Robert Jitaru l-a învins duminică, la puncte (decizie în unanimitate 5-0), pe albanezul Krenar Zeneli, în prima gală din sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box Under-22 de la Brăila și și s-a calificat în semifinalele categoriei 56 kg, informează Agerpres.

 
Dublu medaliat cu bronz la Campionatele Europene box pentru tineret, brăileanul Robert Jitaru, născut la Făurei și legitimat la CSA Steaua București, s-a impus fără drept de apel în fața albanezului Zeneli, conducând lupta tot meciul. 
 
Jitaru și-a asigurat astfel medalia de bronz la Europenele de la Brăila, urmând să boxeze în semifinale cu slovacul Viliam Tanko.
 
Duminică sunt programate ultimele două gale din sferturile de finală ale competiției, în ultimul meci al primei gale fiind programată confruntarea dintre românul Daniel Costea și georgianul Lașa Guruli, la categoria 64 kg.
 
Duminică seară, în ultimul meci al galei care va începe la ora 19,00, Paul Andrei Arădoaie, legitimat la CS Dinamo și cotat cu șanse la medalie la aceste Campionate Europene, va boxa, la categoria 81 kg, cu polonezul Mateusz Goinski.
 
România a aliniat zece pugiliști la startul competiției, câte unul la fiecare categorie, dar numai trei au ajuns în sferturile de finală, Robert Jitaru (cat. 56 kg), Daniel Costea (cat. 64 kg) și Paul Andrei Arădoaie (81 kg).
Cele mai citite

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...
Ultima oră
Pe aceeași temă