10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialBaschet: Steaua a învins campioana Asesoft

Baschet: Steaua a învins campioana Asesoft

Steaua CSM Eximbank a învins campioana CSU Asesoft Ploiești cu scorul de 86-84 (22-31, 24-19, 20-21, 20-13), sâmbătă, în Sala Mihai Viteazul din București, într-un meci din etapa a 4-a a Ligii Naționale de baschet masculin.

Punctele victoriei au fost reușite de Everrett, cu 20 de secunde înainte de final. Cei mai buni de la gazde au fost Barac (15 puncte, 6 recuperări), Watson (14 p, 4 rec), Everrett (13 p, 3 rec), dar evoluții bune au avut și Wilburn Amis (12 p, 11 rec) și Titus Nicoară (12 p, 6 rec), relatează Agerpres.

De la Asesoft, echipă care venea după două victorii consecutive în Eurocup, s-au evidențiat Runkauskas (20 p, 3 rec), Labovic (14 p), Gerald Lee (13 p) etc.

În alte meciuri, BC Timba Timișoara a surclasat pe Universitatea Cluj-Napoca cu 94-54, iar SCM U Craiova a dispus de U Banca Transilvania Cluj-Napoca cu 90-86.

Câte 7 puncte au SCM U Craiova și CSU Asesoft Ploiești, urmate de Steaua CSM Eximbank, 6 p (3 j), U Banca Transilvania Cluj-Napoca, 6 p, etc.

Cele mai citite
00:00:32

Rishi Sunak a anunțat sprijin suplimentar pentru Ucraina în cadrul vizitei sale în Polonia

Liderul britanic Rishi Sunak a sosit marți la Varșovia pentru discuții cu premierul polonez Donald Tusk și cu șeful NATO Jens Stoltenberg, care se...

Persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice

Ministerul Muncii anunță că platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...
Ultima oră
Pe aceeași temă