15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialAsesoft, victorie cu Hapoel în Eurocup

Asesoft, victorie cu Hapoel în Eurocup

CSU Asesoft a învins, miercuri seară, cu 83 la 74, formaţia Hapoel, în grupa E a EuroCup. Victoria apropie formaţia ploieşteană de o calificare în fazele superioare ale competiţiei.

Pe aici nu se trece!”, le-au transmis elevii lui Arnautovic israelienilor de la Hapoel, care au căzut pradă forţei colective a ploieştenilor, mânaţi miercuri seară de un singur gând – cel al calificării în fazele superioare.

 “Sunt foarte fericit pentru că am mai trecut un examen pe teren propriu și rămânem neînvinși la Ploiești. Acesta este cel mai important lucru în EuroCup. Le-am transmis băieților la pauză că micile detalii vor face diferența și chiar așa s-a și întâmplat. Hapoel este o formație puternică, al cărei obiectiv a fost intrarea în grupele Euroligii, iar victoria la scor, din campionat, împotriva lui Maccabi Tel-Aviv, ne-a făcut să ne dorim și mai mult un succes în Sala Olimpia. Avem 3 victorii, dar trebuie să fim foarte atenți în continuare, întrucât finalurile de meci te pot ridica sau, după caz, te pot coborî atunci când te aștepți mai puțin”, a spus Vlado Arnautovici la finele partied.

 “Este o victorie muncită și foarte importantă pentru noi, mai ales că am reușit să ne apărăm terenul propriu. Chiar dacă am făcut câteva greșeli în prima repriză, am strâns rândurile la timp după pauză și am știut să taxăm aproape fiecare eroare a adversarilor noștri. Hapoel este una dintre cele mai puternice echipe din EuroCup și sunt convins că va lupta până la final pentru calificare”, a declarat Jarvis Hayes, extremă CSU Asesoft.

“Vreau să felicit echipa gazdă pentru organizarea acestei partide, pentru atmosfera din sală și nu în ultimul rând pentru victoria obținută. Ambele formații au avut perioadele lor de dominare în această seară și au oferit un joc spectaculos din care a avut câștig de cauză trupa care a știut să impună ritmul în ultimele minute. Chiar dacă am pierdut, rămânem în cursa calificării și vom încerca să câștigăm următoarele meciuri pentru a ne apropia de fazele superioare”, a spus Danny Franco, antrenorul echipei Hapoel Ierusalim.

 “Am întâlnit o echipă foarte matură, cu o rotație excelentă și cu jucători experimentați, capabili să arunce de la distanță în momentele de presiune. Am parcurs doar 40% din faza grupelor și sunt sigur că nu ne-am spus ultimul cuvânt. Am pierdut un meci pe teren propriu, cu Krasny Oktyabr, pe care suntem obligați să-l recuperăm în deplasare și, dacă vom reuși acest lucru, atunci ne vom putea gândi la Top 32. Până atunci, însă, avem nevoie de liniște și concentrare în egală măsură”, a declarat şi Yotam Halperin, extremă de forță la Hapoel Ierusalim.

CSU Asesoft: Labovic (15p, 6rec, 3×3), Brown (16p, 13pd, 2×3), Mohammed (14p, 3rec, 1cap, 2×3), Lee (10p, 4rec, 2cap, 5gp), Cooper (2p, 4rec, 1cap), Flowers (7p, 7rec, 2pd), Runkauskas (9p, 2rec, 2pd, 3×3), Hayes (10p, 7rec)
Echipa: 2p-54%, 3p-39%, FT-69%, 37rec, 23pd, 13mp, 8mc, 4cap

Hapoel Ierusalim: Gaffney (7p, 6pd), Kitchen (6p, 3rec, 3pd), Eliyahu (3p, 4rec, 3pd), Jones (10p, 3rec, 2cap), Halperin (15p, 4pd, 3×3), Wright (10p, 2pd), Green (1rec), Smith (23p, 7rec, 2pd, 1×3)
Echipa: 2p-48%, 3p-29%, FT-80%, 31rec, 16pd, 14mp, 5mc, 2cap

Cele mai citite

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă