4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialAnul 2017 rămâne o necunoscută pentru Simona Halep. Specialiștii susțin că jucătoarea...

Anul 2017 rămâne o necunoscută pentru Simona Halep. Specialiștii susțin că jucătoarea română are, în fiecare an, rezultate sub așteptări

Deși jucătoarea română de tenis Simona Halep este, în fiecare an, favorită la cucerirea unui turneu de Grand Slam, ea încheie întotdeauna sub așteptări, spun specialiștii americani de la site-ul tennisworldusa.org. Aceștia nu sunt încrezători că românca va reuşi să impresioneze în 2017, potrivit Mediafax.

Potrivit publicației, renumită pentru analizele sportive, Simona Halep nu are șanse importante în Grand Slam-urile de anul viitor. Din acest punct de vedere.

„Simona Halep, la fel ca şi Agnieszka Radwanska, e favorită în fiecare an la cucerirea unui turneu de Grand Slam, dar întotdeauna încheie sub aşteptări. Astfel, anul 2017 reprezintă o necunoscută pentru ea. Are şanse să câştige, dar depinde foarte mult de mentalul ei”, a fost caracterizarea făcută jucătoarei antrenate de Darren Cahill.

Pe de altă parte, analiștii sportivi mizează pe Angelique Kerber, dar şi pe Serena Williams, primele două jucătoare ale clasamentului.

„A demonstrat că are nervi de oţel şi este cea mai bună jucătoare a momentului. Va câştiga şi alte turnee majore dacă va depăşi euforia generată de performanţele din 2016″, spun ei despre jucătoarea germană.

Totodată, Serena Williams este cotată drept „o jucătoare greu de învins”. „Noi considerăm că îşi va trece cât de curând al 23-lea turneu de Grand Slam în palmares”.

Simona Halep, în vârstă de 25 de ani, va avea şansa să demonstreze tuturor că poate scrie istorie şi în Grand Slam-uri, peste o lună, când va participa la Australian Open. Până acum, cele mai bune rezultate ale româncei în turneele de Grand Slam sunt reprezentate de finala atinsă la Roland Garros 2014 (4-6, 7-6, 4-6 cu Maria Şarapova) şi semifinalele de la Wimbledon 2014 (6-7, 2-6 cu Eugenie Bouchard) şi US Open 2015 (1-6, 3-6 cu Flavia Pennetta). La Australian Open, Halep nu a depăşit niciodată faza sferturilor de finală, atinsă în sezoanele 2014 şi 2015.

 

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă