13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialAndrei Pavel, despre partida Halep - Williams: Acest meci nu se va...

Andrei Pavel, despre partida Halep – Williams: Acest meci nu se va uita niciodată

Andrei Pavel, căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria ei împotriva Serenei Williams. Românca a învins liderul mondial, scor 6-0, 6-2, la Turneul Camioanelor Singapore.

"Nu s-a mai întâmplat așa ceva. A distrus-o, nimeni nu a mai reușit așa ceva! Mă bucur că a reușit acest lucru Simona, și la Turneul Campioanelor. Am văzut-o și în primul meci, dar acum mă bucur cum a stat în teren, cum a jucat. Serena, cu toate că nu a avut cel mai bun meci, a forțat foarte mult o revenire. E incredibil! Nu mai poți avea cuvinte. Ea trebuie să rămână concentrată și să mearga mai departe", a declarat fostul tenisman Andrei Pavel pentri Digi Sport.

"Cred că este un vis tot ce a trăit ea anul ăsta: sfert de finală la Australia Open, finală la Roland Garros, semifinală la Wimbledon, meciuri la Turneul Campioanelor. Dar cum am zis, acest meci nu se va uita niciodată. Ea joacă acum pentru titlu, nu pentru grupă. Este foate important să rămână numărul 1 în grupă și să-și mențină forma, mai ales că va câștiga multă încredere după meciul ăsta și va băga frica în multe jucătoare."

Halep, 4 WTA, ocupă primul loc în Grupa Roșie a Turneului Campioanelor de la Singapore, după primele două meciuri, ambele câștigate. După victoria categorică în fața liderului WTA Serena Williams, Halep a primit mai multe mesaje de felicitare și de susținere pentru parcursul ei mai de parte, inclusiv de la Gică Hagi sau Ilie Dumitrescu.

Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă