15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialAndreea Raducan, despre retragerea lui Bellu şi Bitang: Sper că nu e...

Andreea Raducan, despre retragerea lui Bellu şi Bitang: Sper că nu e adevărat şi că nu se retrag. La supărare, oamenii spun diverse lucruri.

Fosta campioană olimpică, Andreea Răducan, şi-a exprimat speranţa că antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang nu se vor retrage din fruntea lotului olimpic de gimnastică şi că sunt doar speculaţii.

Citeşte şi: Bellu şi Bitang renunţă la lotul olimpic al României

”Înţeleg că astea sunt doar speculaţii. N-am auzit declaraţia antrenorilor că vor să se retragă. Eu sper că nu e adevărat şi că nu se retrag. La supărare, oamenii spun diverse lucruri”, a declarat Andreea Raducan, miercuri dimineaţă, la Realitatea TV.

Totodată, a spus ca ”frumos şi elegant” ar fi ca românii să îi aştepte să se înoarcă acasă şi explice, la rece, ce s-a întâmplat între Cătălina Ponor şi cei doi antrenori la Jocurile Olimpice de la Londra şi de ce Ponor le-a reproşat că nu au felicitat-o.

Nu în ultimul rând, fosta campioană olimpică a subliniat că atât Bellu, cât şi Bitang sunt extrem de importanţi pentru gimanstica românească şi a amintit situaţia din gimnastica feminină când fetele nu au fost antrenate de Octavian Bellu şi Mariana Bitang.

Octavian Bellu şi Mariana Bitang au anunţat, luni seară, că renunţă la lotul olimpic al României, dar că nu renunţă şi la antrenorat. Informaţia vine la puţin timp după ce Cătălina Ponor a declarat, cu lacrimi în ochi, că şi-ar fi dorit să fie felicitată şi de antrenori.

Cătălina Ponor a obţinut, marţi, la sol, medalia de argint, a noua pentru România la actuala ediţie a JO. Tot marţi, Cătălina Ponor a fost la un pas de a mai câştiga o medalie la bârnă, pe lângă argintul de la sol, dar în cele din urmă a fost a patra, după ce arbitrii au acceptat contestaţia făcută de antrenorul sportivei Alexandra Raisman, românul Mihai Breştean, acordându-i americancei o notă egală cu a româncei, dar cu o dificultate a exerciţiului mai mare.

Cele mai citite

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Congres Forța Dreptei: Ludovic Orban este ales președinte

Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, preşedintele Forţa Dreptei, la primul Congres al formaţiunii, potrivit agerpres.ro. Orban a obţinut 1.203 voturi favorabile, conform unui comunicat...

Zece persoane suspecte de terorism au fost omorâte de armata israeliană în Cisiordania

Armata israeliană a declarat sâmbătă că a omorât zece persoane şi a arestat alte opt într-un raid asupra taberei Nur-Shams din apropierea oraşului Tulkarm...
Ultima oră
Pe aceeași temă