Ana-Maria Popescu, un nou trofeu la spadă

de Razvan Pritulescu , 05 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 07:25, 05 noiembrie 2017
Ana-Maria Popescu, un nou trofeu la spadă

Scrimerii Ana-Maria Popescu (ex-Brânză) și Adrian Szilagyi au câștigat ediția a șaptea a Trofeul ''Alfredo Bachelli'' la spadă, găzduit de Sala Liceului cu Program Sportiv ''Petrache Trișcu'' din Craiova, transmite Agerpres.

Ana-Maria Popescu (CSA Steaua), care a cucerit trofeul și anul trecut, a învins-o în finală pe Raluca Sbîrcia (CSU Craiova), potrivit site-ului Federației Române de Scrimă. Pe locul al treilea s-au clasat Claudia Naboiu (CSU Craiova) și Greta Vereș (CSA Steaua).

La masculin s-a impus Adrian Szilagyi (CSM Satu Mare), care a câștigat finala cu Liviu Dragomir (CSU Craiova). Pe locul al treilea s-au clasat Andrei Timoce (CSM Satu Mare) și Ionuț Trandafirescu (CSU Craiova). Anul trecut victoria a revenit lui Mario Persu (CSU Craiova), clasat pe cinci acum.

La competiție au participat 115 sportivi, primul loc fiind premiat cu 1.500 lei, locul al doilea cu 1.000 lei, iar locul al treilea cu 500 lei.

Trofeul ''Alfredo Bachelli'' este o competiție dedicată italianului cu același nume, care e considerat întemeietorul școlii de scrimă din Bănie.

 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design