7.7 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialAfrica de Sud a câștigat și cel de-al doilea meci-test cu Franța...

Africa de Sud a câștigat și cel de-al doilea meci-test cu Franța la rugby

Africa de Sud a învins Franța cu 37-15 (23-7) în cel de-al doilea meci-test între selecționatele de rugby ale celor două țări, disputat sâmbătă la Durban, informează Agerpres.

Francezii au condus timp de 20 de minute, grație unui eseu rapid al lui Scott Speldding (min.3), înainte ca Springboks să preia conducerea jocului, înscriind patru eseuri.

Partida a avut loc la o săptămână după prima victorie a sud-africanilor în fața naționalei "cocoșului galic" (37-14), la Pretoria.

Cele două selecționate se vor întâlni într-un al treilea și ultim meci-test, sâmbăta viitoare la Johannesburg.

În partida de la Durban, sud-africanii au punctat prin Serfontein (20), Kolisi (27), Oosthuizen (69) — eseuri și Jantjies — un eseu (79), 4 transformări și 3 lovituri de penalitate (7, 31, 39)

Pentru francezi au înscris Spedding (3), Penaud (71) — eseuri, Serin — o transformare (3) și Trinh-Duc — o lovitură de penalitate (65).

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...
Ultima oră
Pe aceeași temă