12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportRaheem Sterling, exclus din lotul Angliei. Care este explicația selecționerului

Raheem Sterling, exclus din lotul Angliei. Care este explicația selecționerului

Potrivit cotidianului Daily Mail, atacantul lui Manchester City a avut o altercaţie cu Joe Gomez, fundaşul lui FC Liverpool, luni la centrul de pregătire al naţionalei Angliei, la o zi după meciul direct între echipele lor de club, cei doi jucători fiind separaţi de către ceilalţi internaţionali englez.

“Am luat decizia de a nu-l reţine pe Raheem pentru meciul de joi cu Muntenegru”, a precizat Southgate într-un comunicat dat publicităţii de Federaţia engleză de fotbal.

“Una dintre marile noastre provocări, una dintre marile noastre forţe a fost să reuşim să protejăm echipa naţională de rivalităţile dintre cluburi. Din păcate, emoţiile meciului de ieri (duminică) au fost încă vii”, a adăugat selecţionerul, referindu-se la meciul câştigat de Liverpool cu 3-1 în faţa lui Manchester City, succes în urma căruia “cormoranii”, liderii din Premier League, s-au distanţat la 9 puncte de campioana en titre.

“Cred că am luat decizia bună pentru mine. Acum că decizia a fost luată, cu acordul întregii echipe, este important să-i susţinem pe jucători şi să ne concentrăm asupra meciului de joi”, a conchis Gareth Southgate.

Raheem Sterling a fost unul dintre jucătorii de bază ai Angliei în actualele preliminarii europene, pe parcursul cărora a marcat 8 goluri în 6 meciuri.

Un rezultat de egalitate pe Wembley, în faţa Muntenegrului, i-ar fi suficient naţionalei Angliei pentru a se califica la turneul final de anul viitor.

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă