23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialTROFEUL CETATEA FĂGĂRAȘULUI - INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2017 Cea mai frumoasă...

TROFEUL CETATEA FĂGĂRAȘULUI – INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2017 Cea mai frumoasă cursă din acest an! (P)

Pentru a doua oară în acest  an, GT Auto Club Sportiv, Automobil Clubul Roman și gazda evenimentului, Primăria Municipiului Făgăraș au reusit sa organizeze cea mai frumoasă cursă din acest an, etapa a cincea, TROFEUL CETATEA FĂGĂRAȘULUI.

Un traseu stradal foarte atractiv, într-o zona generoasă a Municipiului Făgăraș, un public numeros și entuziast au dat posibilitaea piloților să-și demonstreze măiestria la volan, cu viteze mari, derapaje controlate, un real spectacol automobilistic!

Aflați la cea de-a cincea etapă, în dorința de a acumula cât mai multe puncte în Clasamentul General, lupta a fost foarte strânsă și spectaculoasă, un joc al nervilor, care a dus și la abandonuri sau penalizari. Astfel, în clasamentul Open, după o luptă care a ținut spectatorii cu sufletul la gură, între Miklos Attila, Șurubariu Mihai și Tiriplica Cosmin Constantin, câștigător a fost Miklos Attila cu timpul de 01:02:67, cel care a obținut și titlul de Cel mai bun timp al zilei.  Pe locul doi s-a clasat Șurubariu (01:02:91), urmat de  Tiriplica (01:03:17).

Toți ceilalți participanți, și-au demonstrat abilitățile în conducere și au ținut spectatorii cu sufletul la gură, oferind un spectacol total!

În cadrul grupelor și claselor, au iesit învingători:

– la grupa Avansați, clasa 1, Șurubariu Mihai

– la grupa Avansați, clasa 2, Tiriplică Cosmin Constantin

– la grupa Avansați, clasa 3, Firică Ciprian

– la grupa Avansați, clasa 4, Baluță Adrian

– la grupa Debutanți, clasa 1, Tanasie Marcel Gabriel

– la grupa Debutanți, clasa 2, Dobre Laura

– la grupa Femina, Dobre Laura

– la grupa Juniori, clasa 1, Duma Bogdan

– la grupa Modificate, Miklos Attila

La echipe, a ieșit învigătoare TOP GARAGE, urmată de REDFIVE MOTORSPORT și INVER RACING TEAM.

După primele cinci etape desfășurate, primii trei piloți clasați Open sunt:

– Șurubariu Mihai, 63 puncte

– Tiriplică Cosmin, 61 puncte

– Miklos Attila, 51 puncte

Clasamentul Open actualizat: http://www.gtautoclub.ro/clasament-general-iac-2017/

Mulțumim gazdei, Primăriei Făgăraș, partenerului tradițional, Automobil Clubul Român, sponsorilor noștri: Autozone-Vianor, Angelli, Metabond, Tegee International, Avanti, precum și piloților, spectatorilor și tuturor celor care ne susțin în activitatea noastră.

INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE se desfășoară anual, din anul 2011 și reunește piloți din toată țara, bine pregătiți, devotați culturii competiționale, bazate pe fairplay. Competiția de îndemânare auto se adresează în mod egal piloților profesioniști și amatorilor care vor să își dezvolte abilitățile în automobilism, cu respect pentru noțiunea de siguranță la volan. 

Cele mai citite

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...

Tramvaiul 41 nu va circula sâmbătă

Linia de tramvai 41 va fi suspendată temporar, sâmbătă, 30.03.2024, anunță STB. Legătura între cartierul Drumul Taberei și zona de Nord a Capitalei se va...

Atenționare Cod galben de vânt puternic în 15 județe din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic valabilă vineri, până la ora 18:00, în 15 judeţe, şi o...
Ultima oră
Pe aceeași temă