10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialCURSA CAMPIONILOR - CARREFOUR MILITARI 2017 INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE...

CURSA CAMPIONILOR – CARREFOUR MILITARI 2017 INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE (P)

Etapa a șaptea a INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE, CURSA CAMPIONILOR – CARREFOUR MILITARI 2017, va avea loc în parcarea Parcului Comercial Carrefour MilitariAutostrada București – Pitești, Km 11.4, Comuna Chiajna, Jud. Ilfov.

La final de campionat, această etapă este hotărâtoare în stabilirea campionilor IAC pe grupe, clase, open și echipe. Astfel, pe traseul stabilit din parcarea Parcului Comercial Carrefour Militari, piloții  vor face tot posibilul să parcurgă traseul concursului în cel mai scurt timp posibil și, evident, fără penalizari!

Parcul Comercial Carrefour Militari nu numai că găzduiește pentru a doua oară concursul în acest an,  dar este și locul unde Campionatul Național de Îndemânare Auto a debutat în 2011. Puternic implicată în organizarea acestei competiții alături de GT Auto Club Sportiv și ACR, gazda oferă și de data aceasta condiții excelente pentru piloții bucureșteni și cei veniți din toată țara, într-o zonă mai generoasă și mai atractivă a Parcului Comercial Carrefour Militari. Spectacoloul este asigurat atat de către piloții consacrați, debutanți sau avansați, juniori (cu vârsta între 10 – 18 ani), cât și de reprezentantele sexului frumos.

La finalul competiției, vor fi desemnați și premiați, primii trei clasați pe grupe și clase, astfel:

1. Grupa Debutanți (D)   Clasa  D1 – cu  puterea  până  la 100 CP, clasa D2 – între 100 și 150 CP

2. Grupa Juniori (J)  Clasa J1 – cu vârsta între 10  și 14 ani, clasa J2 – cu vârsta între 14 și 18 ani

3. Grupa Avansați (A) Clasa A1 – automobile cu cilindreea nominală până la 1600 cmc, clasa A2 – automobile  cu  cilindreea  nominală  între 1600  și  2000  cmc,  clasa A3 – automobile cu cilindreea nominală  între  2000  și  3000 cmc,  clasa A4 – automobile cu cilindreea nominală peste 3000 cmc

4. Grupa Femina (F)  Grupă unică rezervată concurentelor de sex feminin

5. Grupa Modificate (M) – automobile modificate (caroserii ușurate, scurtate, alte motorizări, etc.),

De asemenea, se vor premia primii trei clasati Open, echipe și Cel mai bun timp al zilei.

Programul Concursului:  – sâmbătă, 28 octombrie, 14:00 – 20:00, antrenamente libere

                                           – duminică, 29 octombrie,10:30, antrenamente cronometrate

                                                                                    12:30, manșele  I și II de concurs

                                                                                    17:30, festivitatea de premiere

 

Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism, a posesorilor de automobile de serie sau de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice acestui gen de competiție.

Pentru înscrieri în concurs și alte informații legate de IAC, fiecare iubitor de automobilism are la dispoziție pagina de web: www.gtautoclub.ro.

Pe 28 și 29 octombrie, ne vedem la Parcul Comercial Carrefour Militari, Autostrada. Bucuresti-Pitesti, Km 11.4, Comuna Chiajna, Jud. Ilfov.

Cele mai citite

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...

Dinamo, victorie la limită în prima manșă a sferturilor de finală din EHF European League

Formația de handbal masculin Dinamo Bucureşti s-a impus cu scorul de 28-27 în fața danezilor de la Skjern Handbold, pe teren propriu, în prima...

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...
Ultima oră
Pe aceeași temă