23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportMarco Silva a fost demis de la "cârma" formației Everton

Marco Silva a fost demis de la “cârma” formației Everton

”Everton Football Club confirmă că antrenorul Marco Silva a părăsit clubul”, se arată în comunicatul ”caramelelor”, echipă aflată pe locul 18, retrogradabil, în clasament.

Scoţianul Duncan Ferguson, fost atacant al lui Everton (1994-1998 şi 2000-2006), în vârstă de 47 de ani, va asigura interimatul. Everton va juca sâmbătă cu Chelsea, pe teren propriu.

Marco Silva a petrecut 18 luni la cârma echipei Everton, încheind campionatul trecut pe locul 8 şi ratând calificarea în cupele europene. După un debut bun în acest sezon, cu două victorii şi un egal în primele patru etape, a urcat un parcurs slab, cu opt înfrângeri în ultimele 11 meciuri de campionat.

Lusitanul de 42 de ani le-a mai pregătită pe Sporting Lisabona şi pe Olympiakos Pireu înainte de a ajunge în 2017 în Anglia, unde a mai condus două echipe, Hull City şi Watford.

Marco Silva este al cincilea manager din Premier League care îşi pierde postul în actuala stagiune, după Javi Gracia şi Quique Sanchez Flores la Watford, Mauricio Pochettino la Tottenham şi Unai Emery la Arsenal.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Tramvaiul 41 nu va circula sâmbătă

Linia de tramvai 41 va fi suspendată temporar, sâmbătă, 30.03.2024, anunță STB. Legătura între cartierul Drumul Taberei și zona de Nord a Capitalei se va...
Ultima oră
Pe aceeași temă