13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportInteres major pentru meciul Rennes - CFR Cluj. Câte bilete au vândut...

Interes major pentru meciul Rennes – CFR Cluj. Câte bilete au vândut francezii

Duelul cu CFR, de pe stadionul Roazhon Park, va fi important pentru Rennes în încercarea de a se califica în şaisprezecimile de finală ale Europa League, iar echipa antrenată de Julien Stephan va putea conta pe aportul publicului.

Meciul cu CFR va începe la ora locală 21:00 (22:00), mai convenabilă pentru fani, astfel că stadionul va fi mai plin decât la întâlnirea cu Celtic (1-1), din aceeaşi grupă, disputat pe 19 septembrie de la ora locală 18:55, în prezenţa a ceva mai mult de 27.000 de spectatori.

Gruparea franceză are un singur punct în două meciuri din Grupa E. În precedentul meci, ea s-a înclinat cu 2-1 pe terenul lui Lazio, partida de pe Stadio Olimpico fiind urmărită de numai 13.072 de spectatori.

Rennes nu are nicio victorie în ultimele opt meciuri, iar tânărul tehnician Julien Stephan (39 de ani), foarte lăudat la un moment dat, a început să facă obiectul criticilor, notează site-ul sofoot.com.

În altă ordine de idei, L’Equipe scrie că foarte promiţătorul mijlocaş Eduardo Camavinga ar putea obţine lunile următoare cetăţenia franceză. Camavinga, care pe 10 noiembrie va împlini 17 ani, s-a născut în Angola.

Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă