12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportHuiduit de fanii englezi, Joe Gomez a fost apărat de Sterling

Huiduit de fanii englezi, Joe Gomez a fost apărat de Sterling

Exclus din lotul Angliei după altercaţie, Raheem Sterling, atacantul lui Manchester City, a postat pe reţele de socializare un mesaj în care i-a luat apărarea colegului său de la naţională. Când a fost trimis pe teren, în minutul 70 al întâlnirii cu Muntenegru, Joe Gomez, fundaşul lui Liverpool, a fost huiduit de o parte a publicului de pe Wembley.

“Pentru toţi fanii englezi, aş vrea să las lucrurile aşa cum sunt, dar în seara aceasta trebuie să mă exprim din nou: mi-a fost greu să-l văd pe coechipierul meu fluierat pentru un lucru de care eu am fost vinovat. Joe n-a făcut nimic rău şi după mine a fost ceva greşit să văd cum un om care rămâne calm şi munceşte mult, mai ales după o săptămână grea pentru el, a fost fluierat când a fost introdus pe teren în această seară”, a scris Sterling pe Twitter.

“Mi-am asumat întreaga responsabilitate şi am acceptat consecinţa”, a adăugat Sterling.

Altercaţia dintre el şi Gomez a avut la o zi după meciul direct dintre echipele lor de club, cei doi jucători fiind separaţi de către ceilalţi internaţionali englezi.

Selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, a reacţionat şi el după ce Gomez a fost fluierat la intrarea pe teren. “Niciun jucător englez nu ar trebui să fie fluierat. Suntem o echipă, iar Joe nu a făcut nimic rău. Eu am lămurit lucrurile la începutul săptămânii, de aceea nu înţeleg. El şi Raheem sunt foarte apropiaţi şi întreaga echipă este foarte apropiată. Vrem ca nimeni să nu fie tratat în acest fel”, a spus tehnicianul.

Southgate a confirmat zilele trecute că Sterling va fi titular în meciul de duminică din Kosovo, ultimul din preliminariile EURO 2020.

Victoria de joi i-a adus Angliei calificarea la turneul final.

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă